Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pirmasens

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pirmasens inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pirmasens miniguide

Billeje Pirmasens

Biludlejning Pirmasens

Pirmasens ligger i det sydvestlige Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz – kun 12 km fra grænsen til Frankrig .Byen, der har ca. 43.000 indbyggere (2008), fik sin omsætning rettigheder i 1763 – selv om det er nævnt i historiske kilder så tidligt som omkring 860.

Pirmasens var i den sidste del af 1700-tallet bygget op som en vigtig garnisonsby, og den dominerende paradepladsen (Ekserzierplatz) – med en ekserserhall som er den næststørste i Europa (efter Sankt Petersborg, Rusland ) – er en af de mest berømte seværdigheder .

Ellers Schlossplatz den “hjertet” af den indre by centrum. Her ligger det gamle rådhus (Altes Rathaus) fra 1770 – og her vil du også finde en berømt fontæne (Schlossbrunnen).

Pirmasens kaldes ofte “Skobyen”, fordi det var længe en vigtig skotøjsindustrien her. En af byens populære turistattraktioner er, ja, den store skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). Der er også flere andre interessante museer – herunder den nye Dynamikum – en teknisk museum, der åbnede i 2008 i kontorer i det tidligere sko fabrikker Rheinburger.

Den nærmeste lufthavn er Saarbrucken Lufthavn, som ligger ca. 35 km vest for Pirmasens.

Dansk