Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pirmasens

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pirmasens inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pirmasens miniguide

Billeje Pirmasens
Biludlejning Pirmasens

Pirmasens ligger i det sydvestlige Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz – kun 12 km fra grænsen til Frankrig .Byen, der har ca. 43.000 indbyggere (2008), fik sin omsætning rettigheder i 1763 – selv om det er nævnt i historiske kilder så tidligt som omkring 860.

Pirmasens var i den sidste del af 1700-tallet bygget op som en vigtig garnisonsby, og den dominerende paradepladsen (Ekserzierplatz) – med en ekserserhall som er den næststørste i Europa (efter Sankt Petersborg, Rusland ) – er en af de mest berømte seværdigheder .

Ellers Schlossplatz den “hjertet” af den indre by centrum. Her ligger det gamle rådhus (Altes Rathaus) fra 1770 – og her vil du også finde en berømt fontæne (Schlossbrunnen).

Pirmasens kaldes ofte “Skobyen”, fordi det var længe en vigtig skotøjsindustrien her. En af byens populære turistattraktioner er, ja, den store skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). Der er også flere andre interessante museer – herunder den nye Dynamikum – en teknisk museum, der åbnede i 2008 i kontorer i det tidligere sko fabrikker Rheinburger.

Den nærmeste lufthavn er Saarbrucken Lufthavn, som ligger ca. 35 km vest for Pirmasens.