Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wiesbaden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wiesbaden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wiesbaden miniguide

Billeje Wiesbaden
Biludlejning Wiesbaden

Wiesbaden er en by med omkring 285.000 indbyggere (2008), der ligger i den vestlige del af ../tyskland/”>Tyskland .Byen er hovedstad i staten Hessen – til trods for at de omkringliggende by ../tyskland/frankfurt/”>Frankfurt am Main, er betydeligt større.Wiesbaden oprindelse kan dateres til år 6 ADKr., Når romerne byggede en fæstning her.

Byens middelalderlige centrum blev ødelagt af to store brande i 1500-tallet. Den ældste bygning, der stadig overlever – og det er en attraktion – Old Town Hall (bygget i 1610). Ellers Schlossplatz et knudepunkt i den indre by centrum. Dette historisk vigtige Torvet er omgivet af en række monumentale 1.800-tals bygninger. Den mest dominerende er Marktkirche 1850’s (byens højeste bygning, hvor spir stiger 92 meter over jorden) og City Palace – et palads bygget omkring 1840 for hertug Wilhelm I. af Nassau.

Der er også flere bygninger i Wiesbaden kan relateres til Hertugen familie Nassau – primært Erbprinzpalais (1813-1917) i Wilhelmstrasse og Scloss Biebrich (1702), der ligger 4,5 km syd for centrum (nær bredden af Rhinen).

Page 2 World War II, har der været en betydelig amerikansk militær tilstedeværelse i Wiesbaden – som har sat sit præg på byen. Lidt uden for centrum, fordi hovedkvarteret for 1 USA pansrede division, og i mange år har Den Europæiske hovedkvarter U. S. Air Force (militær lufthavn Wiesbaden-Erbenheim) er blevet placeret her.

Den nærmeste civil lufthavn ../tyskland/frankfurt-lufthavn/”>Frankfurt International Airport, som ligger 30 km øst for Wiesbaden.