Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wiesbaden

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wiesbaden inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wiesbaden miniguide

Billeje Wiesbaden

Biludlejning Wiesbaden

Wiesbaden er en by med omkring 285.000 indbyggere (2008), der ligger i den vestlige del af ../tyskland/”>Tyskland .Byen er hovedstad i staten Hessen – til trods for at de omkringliggende by ../tyskland/frankfurt/”>Frankfurt am Main, er betydeligt større.Wiesbaden oprindelse kan dateres til år 6 ADKr., Når romerne byggede en fæstning her.

Byens middelalderlige centrum blev ødelagt af to store brande i 1500-tallet. Den ældste bygning, der stadig overlever – og det er en attraktion – Old Town Hall (bygget i 1610). Ellers Schlossplatz et knudepunkt i den indre by centrum. Dette historisk vigtige Torvet er omgivet af en række monumentale 1.800-tals bygninger. Den mest dominerende er Marktkirche 1850’s (byens højeste bygning, hvor spir stiger 92 meter over jorden) og City Palace – et palads bygget omkring 1840 for hertug Wilhelm I. af Nassau.

Der er også flere bygninger i Wiesbaden kan relateres til Hertugen familie Nassau – primært Erbprinzpalais (1813-1917) i Wilhelmstrasse og Scloss Biebrich (1702), der ligger 4,5 km syd for centrum (nær bredden af Rhinen).

Page 2 World War II, har der været en betydelig amerikansk militær tilstedeværelse i Wiesbaden – som har sat sit præg på byen. Lidt uden for centrum, fordi hovedkvarteret for 1 USA pansrede division, og i mange år har Den Europæiske hovedkvarter U. S. Air Force (militær lufthavn Wiesbaden-Erbenheim) er blevet placeret her.

Den nærmeste civil lufthavn ../tyskland/frankfurt-lufthavn/”>Frankfurt International Airport , som ligger 30 km øst for Wiesbaden.

Dansk