Biludlejning Speyer

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Speyer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Speyer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Speyer miniguide

Billeje Speyer

Biludlejning Speyer

Speyer, der har ca. 50.000 indbyggere (2008), beliggende på Rhinen i det sydvestlige Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz.Byen er først nævnt i 496 e.Kr.Kr., og er derefter kaldt Spira – men allerede ti år f.Kr. Der var en romersk militære anlæg her.

Speyer er først og fremmest kendt for sin imponerende katedral – Kaiser-und Mariendom zu Speyer – som er den største romanske katedral. Det var begyndt i 1030 og åbnede i 1061. 40 år senere blev den forlænget. Store dele af kirken blev ødelagt i 1689 under en krig med Frankrig , men genopbygget i den sidste del af 1700-tallet.Det har siden 1981 været på UNESCO’s World Heritage List.

En anden stor attraktion i Speyer’s Das Technik-Museum. Det blev indviet i 1991 og omfatter en samling af fly – herunder en Boeing 747 og Antonov An-22. Derudover vil du her finde en 44 meter lang ubåd, adskillige lokomotiver og en række andre tekniske indretninger.

Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn , der ligger 110 km nord for Speyer.