Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Speyer

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Speyer inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Speyer miniguide

Billeje Speyer
Biludlejning Speyer

Speyer, der har ca. 50.000 indbyggere (2008), beliggende på Rhinen i det sydvestlige Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz.Byen er først nævnt i 496 e.Kr.Kr., og er derefter kaldt Spira – men allerede ti år f.Kr. Der var en romersk militære anlæg her.

Speyer er først og fremmest kendt for sin imponerende katedral – Kaiser-und Mariendom zu Speyer – som er den største romanske katedral. Det var begyndt i 1030 og åbnede i 1061. 40 år senere blev den forlænget. Store dele af kirken blev ødelagt i 1689 under en krig med Frankrig, men genopbygget i den sidste del af 1700-tallet.Det har siden 1981 været på UNESCO’s World Heritage List.

En anden stor attraktion i Speyer’s Das Technik-Museum. Det blev indviet i 1991 og omfatter en samling af fly – herunder en Boeing 747 og Antonov An-22. Derudover vil du her finde en 44 meter lang ubåd, adskillige lokomotiver og en række andre tekniske indretninger.

Nærmeste internationale lufthavn Frankfurt lufthavn, der ligger 110 km nord for Speyer.