Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lünen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lünen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lünen miniguide

Billeje Lunen
Biludlejning Lünen – Foto: © N. Selisky

Den tidligere mineby Lünen ligger i den vestlige del af Tyskland, i nærheden af floden Lippe, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 88.200 indbyggere (2009), og byen Dortmund ligger kun en 20 minutters kørsel væk.

Lünen har flere historiske steder og gamle by er velbevaret bindingsværkshuse fra 1600-tallet. St. George’s Church fra 1366 er også i området og er den ældste overlevende bygning i Lünen.

Andre turistattraktioner i byen omfatte den katolske St. Mary’s Kirche fra 1896, “Bergarbeiter-Wohnmuseum” (en minedrift museum), Selimiye Moske fra 2008 (en af de største moskeer i Nordrhein-Westfalen), og UFO-tårn “Luntec” – som er beliggende i Technology Park, og er 37 meter høj.

“Marine Park Lünen” er et attraktivt rekreativt område i byen er placeret på Lake Horstmarer. Der er store svømmer i sommeren med sandstrande og flot vandrestier og grønne områder.

Området er også hjemsted Schanshell Palace fra 1872, som huser Lünen City Museum. Dette er en lokalhistorisk museum med en udstilling af, hvordan folk levede og boede i perioden 1830 til 1930. Udstillingen viser bl.a. “Arbejdstagere stue, legetøj, varmeapparater, støbejern, håndværk, mv

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport, der ligger 23 km sydøst for Lünen.