Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lünen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lünen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lünen miniguide

Billeje Lunen

Biludlejning Lünen – Foto: © N. Selisky

Den tidligere mineby Lünen ligger i den vestlige del af Tyskland , i nærheden af floden Lippe, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Byen har 88.200 indbyggere (2009), og byen Dortmund ligger kun en 20 minutters kørsel væk.

Lünen har flere historiske steder og gamle by er velbevaret bindingsværkshuse fra 1600-tallet. St. George’s Church fra 1366 er også i området og er den ældste overlevende bygning i Lünen.

Andre turistattraktioner i byen omfatte den katolske St. Mary’s Kirche fra 1896, “Bergarbeiter-Wohnmuseum” (en minedrift museum), Selimiye Moske fra 2008 (en af de største moskeer i Nordrhein-Westfalen), og UFO-tårn “Luntec” – som er beliggende i Technology Park, og er 37 meter høj.

“Marine Park Lünen” er et attraktivt rekreativt område i byen er placeret på Lake Horstmarer. Der er store svømmer i sommeren med sandstrande og flot vandrestier og grønne områder.

Området er også hjemsted Schanshell Palace fra 1872, som huser Lünen City Museum. Dette er en lokalhistorisk museum med en udstilling af, hvordan folk levede og boede i perioden 1830 til 1930. Udstillingen viser bl.a. “Arbejdstagere stue, legetøj, varmeapparater, støbejern, håndværk, mv

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 23 km sydøst for Lünen.

Dansk