Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bernburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bernburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bernburg miniguide

Billeje Bernburg

Biludlejning Bernburg

Bernburg, der ligger ved floden Saale, det administrative centrum i regionen Salzkreis i den centrale tyske delstat Sachsen-Anhalt. Byen har ca. 32.000 indbyggere.

Bernburg var negativt kendt efter 2. World War II, hvor det blev meddelt, at byen havde været skueplads for en bestialsk og planlagt massemord af handicappede og psykisk syge mennesker. En såkaldt “aktiv dødshjælp institut” havde været på arbejde på byens psykiatriske hospitaler i årene 1940-43. I dag er hospitalet omdannet til et mindesmærke museum for ofrene (Gedänknis Bernburg).

Bernburg sørste attraktion er den imponerende renæssanceslot Schloss Bernburg, som udvider sine historiske rødder helt tilbage til 961 En anden populær attraktion er kirken St. Stefani, oprindeligt bygget i 964, men som fik sin nuværende udseende i 1150

Nærmeste internationale lufthavn Leipzig-Halle Lufthavn , som ligger ca. 74 km sydøst for Bernburg.

Dansk