Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bernburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bernburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bernburg miniguide

Billeje Bernburg
Biludlejning Bernburg

Bernburg, der ligger ved floden Saale, det administrative centrum i regionen Salzkreis i den centrale tyske delstat Sachsen-Anhalt. Byen har ca. 32.000 indbyggere.

Bernburg var negativt kendt efter 2. World War II, hvor det blev meddelt, at byen havde været skueplads for en bestialsk og planlagt massemord af handicappede og psykisk syge mennesker. En såkaldt “aktiv dødshjælp institut” havde været på arbejde på byens psykiatriske hospitaler i årene 1940-43. I dag er hospitalet omdannet til et mindesmærke museum for ofrene (Gedänknis Bernburg).

Bernburg sørste attraktion er den imponerende renæssanceslot Schloss Bernburg, som udvider sine historiske rødder helt tilbage til 961 En anden populær attraktion er kirken St. Stefani, oprindeligt bygget i 964, men som fik sin nuværende udseende i 1150

Nærmeste internationale lufthavn Leipzig-Halle Lufthavn, som ligger ca. 74 km sydøst for Bernburg.