Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Böblingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Böblingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Böblingen miniguide

Billeje Böblingen

Biludlejning Böblingen – Foto: © Simon Bauerlein

Böblingen ligger i den tyske delstat Baden-Württemberg – i det sydvestlige Tyskland – og har 46.500 indbyggere (2008).Det ligger på to søer, og er kendt for sine high-tech industri – samt det smukke bølgende landskab af bakker og enge.

Grundlagt i 1253, og er rig på historie, kultur og arkitektur. Den mest berømte vartegn i Böblingen er St. Dionysius Kirke, der ligger i markedet. Kirken var oprindelig fra 1400-tallet, men blev ødelagt ved et bombeangreb i 1943. St Dionysius Kirke, men blev genopbygget i 1950.

Andre attraktioner i byen omfatte City Hall fra 1952, Vogt House fra 1570, Water Tower (31 meter høj) fra 1928 – hvor observation dæk er åben for offentligheden, War museum med udstilling af tin figurer, City Gallery – en udstilling af værker fra Stuttgart-regionen, og slagtere Museum “Fleischer Deutch Museum.

Byparken i Böblingen er en stor rekreativt område og besøgscenter har fremragende shopping muligheder. Böblingen har også termiske bade – med både udendørs og indendørs pool.

Den nærmeste lufthavn er Stuttgart Airport , der ligger 20 km øst for centrum.

Dansk