Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Böblingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Böblingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Böblingen miniguide

Billeje Böblingen
Biludlejning Böblingen – Foto: © Simon Bauerlein

Böblingen ligger i den tyske delstat Baden-Württemberg – i det sydvestlige Tyskland – og har 46.500 indbyggere (2008).Det ligger på to søer, og er kendt for sine high-tech industri – samt det smukke bølgende landskab af bakker og enge.

Grundlagt i 1253, og er rig på historie, kultur og arkitektur. Den mest berømte vartegn i Böblingen er St. Dionysius Kirke, der ligger i markedet. Kirken var oprindelig fra 1400-tallet, men blev ødelagt ved et bombeangreb i 1943. St Dionysius Kirke, men blev genopbygget i 1950.

Andre attraktioner i byen omfatte City Hall fra 1952, Vogt House fra 1570, Water Tower (31 meter høj) fra 1928 – hvor observation dæk er åben for offentligheden, War museum med udstilling af tin figurer, City Gallery – en udstilling af værker fra Stuttgart-regionen, og slagtere Museum “Fleischer Deutch Museum.

Byparken i Böblingen er en stor rekreativt område og besøgscenter har fremragende shopping muligheder. Böblingen har også termiske bade – med både udendørs og indendørs pool.

Den nærmeste lufthavn er Stuttgart Airport, der ligger 20 km øst for centrum.