Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Essen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Essen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Essen miniguide

Billeje Essen

Biludlejning Essen

Essen er den største by i Ruhr industriområde i Nordrhein-Westfalen. Det har 586.000 indbyggere hvilket gør det ottende største by i hele Tyskland .Det blev grundlagt allerede i år 845 e.Kr.Kr. – Og er udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2010.

Der er næsten ingen overlevende historiske bygninger i Essen, hvilket er fordi byen næsten blev udslettet under 2 World War II. En milepæl for moderne kunst i Essen’s rådhus, som er Tysklands største – en skyskraber, der stiger 120 fod over gadeplan.

Der er dog nogle førkrigs seværdigheder i byen, herunder den monumentale ejendom Villa Hügel lidt off-center, bygget i 1873 som en privat bolig af den berømte industrielle familien Krupp. I dag ejendommen er hjemsted for et kunstmuseum. Distriktet Margarethenhöhe (opkaldt efter Margarethe Krupp) skal nævnes. Dette blev bygget i prioden 1909-1920 af arkitekten Georg Metzendorf – og hvis, på grund af sine mange grønne områder, som ofte kaldes “Garden City”. Et andet særligt træk ved byen er, at ingen bygningsfacader er ens.

Naturligvis også den industrielle by Essen kulturelle relikvier i forbindelse med sin virksomhed historie. Zeche Zollverein er lukket – men museet formål restaureret minedrift facilitet, som i dag er på UNESCO’s World Heritage List.

Lufthavn Essen / Mülheim drejer sig om. 8 km sydvest for centrum.

Dansk