Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Essen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Essen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Essen miniguide

Billeje Essen
Biludlejning Essen

Essen er den største by i Ruhr industriområde i Nordrhein-Westfalen. Det har 586.000 indbyggere hvilket gør det ottende største by i hele Tyskland .Det blev grundlagt allerede i år 845 e.Kr.Kr. – Og er udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2010.

Der er næsten ingen overlevende historiske bygninger i Essen, hvilket er fordi byen næsten blev udslettet under 2 World War II. En milepæl for moderne kunst i Essen’s rådhus, som er Tysklands største – en skyskraber, der stiger 120 fod over gadeplan.

Der er dog nogle førkrigs seværdigheder i byen, herunder den monumentale ejendom Villa Hügel lidt off-center, bygget i 1873 som en privat bolig af den berømte industrielle familien Krupp. I dag ejendommen er hjemsted for et kunstmuseum. Distriktet Margarethenhöhe (opkaldt efter Margarethe Krupp) skal nævnes. Dette blev bygget i prioden 1909-1920 af arkitekten Georg Metzendorf – og hvis, på grund af sine mange grønne områder, som ofte kaldes “Garden City”. Et andet særligt træk ved byen er, at ingen bygningsfacader er ens.

Naturligvis også den industrielle by Essen kulturelle relikvier i forbindelse med sin virksomhed historie. Zeche Zollverein er lukket – men museet formål restaureret minedrift facilitet, som i dag er på UNESCO’s World Heritage List.

Lufthavn Essen / Mülheim drejer sig om. 8 km sydvest for centrum.