Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gießen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gießen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gießen miniguide

Billeje Gießen

Biludlejning Gießen

Giessen (74 000 indbyggere i 2007) er et universitet beliggende i den vestlige del af Tyskland , og tilhører staten Hessen.Den ligger ved floden Lahn – ca. 70 km nord for Frankfurt am Main .

Giessen er en kulturel og økonomisk center for regionen, og selv om de fleste af byen blev ødelagt under 2. World War II, har Giessen flere historiske turistattraktioner.

En af de mest populære attraktioner i byens “Old Castle” – den gamle borg fra 1300-tallet – som i dag huser bl.a.Oberhessische Museum med sin rige samling af lokal historie, arkæologi og kunsthistorie.

Andre seværdigheder omfatter Giessen Liebig Museum – et af de mest berømte museer i kemi verden, St. John’s Church fra 1891, “Mathematikum” – en math museum med 120 interaktive opstillinger – samt Kunsthalle Giessen, med dens interessante udstilling af tyske og internationale samtidskunst.

Ellers har byen en behagelig gågade med butikker og varehuse, caféer, bistroer og restauranter.
Giessen ligger ved mode system (Autobahn) A5, A45 og A480.

Den nærmeste lufthavn er Frankfurt International Airport , som ligger 72 km syd for Giessen.

Dansk