Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Unna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Unna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Unna miniguide

Billeje Unna

Biludlejning Unna – Foto: © Riessdo

Unna er en by med ca. 70.000 indbyggere (2008), som er beliggende i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland – Nordrhein-Westfalen.I middelalderen havde byen en central placering i den såkaldte Hellweg – hovedvejen mellem øst og vest gennem Tyskland.

Et af byens historiske attraktioner er Burg Unna – oprindeligt bygget i 1400-tallet, men genopbygget 400 år senere. Slottet huser i dag en by museum (Hellwegmuseum). I modsat fald evangeliske Stadkirche, hvor den ældste del stammer fra 1322 nævner, at en anden af seværdigheder. Desuden er der mange velbevarede bindingsværkshuse, bygget mellem 1500 til 1800-tallet, i Altstadt (gamle by). Langs den østlige side af Altstadt er også en del af den gamle bymur bevaret.

En spektakulær attraktion af nyere dato er Zentrum für Internationale Lichtkunst der åbnede i 2001. Det er beliggende i et forladt bryggeriet, og er – som navnet siger – et museum for lyskunst / lysdesigner. Centralt for denne facilitet er lyset sat, 52 meter høj, et tidligere bryggeri, skorsten. Og 10 meter under jorden er udstillingsrummet, hvor eksperimenter med lys og skygge skaber et mystisk “magiske” følelse.

Den internationale lufthavn ../tyskland/dortmund-lufthavn/”>Dortmund Airport ligger kun 5,5 km vest for Unna.

Dansk