Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Unna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Unna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Unna miniguide

Billeje Unna
Biludlejning Unna – Foto: © Riessdo

Unna er en by med ca. 70.000 indbyggere (2008), som er beliggende i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland – Nordrhein-Westfalen.I middelalderen havde byen en central placering i den såkaldte Hellweg – hovedvejen mellem øst og vest gennem Tyskland.

Et af byens historiske attraktioner er Burg Unna – oprindeligt bygget i 1400-tallet, men genopbygget 400 år senere. Slottet huser i dag en by museum (Hellwegmuseum). I modsat fald evangeliske Stadkirche, hvor den ældste del stammer fra 1322 nævner, at en anden af seværdigheder. Desuden er der mange velbevarede bindingsværkshuse, bygget mellem 1500 til 1800-tallet, i Altstadt (gamle by). Langs den østlige side af Altstadt er også en del af den gamle bymur bevaret.

En spektakulær attraktion af nyere dato er Zentrum für Internationale Lichtkunst der åbnede i 2001. Det er beliggende i et forladt bryggeriet, og er – som navnet siger – et museum for lyskunst / lysdesigner. Centralt for denne facilitet er lyset sat, 52 meter høj, et tidligere bryggeri, skorsten. Og 10 meter under jorden er udstillingsrummet, hvor eksperimenter med lys og skygge skaber et mystisk “magiske” følelse.

Den internationale lufthavn ../tyskland/dortmund-lufthavn/”>Dortmund Airport ligger kun 5,5 km vest for Unna.