Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Esslingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Esslingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Esslingen miniguide

Billeje Esslingen

Biludlejning Esslingen

Esslingen (Esslingen) er placeret i det sydvestlige hjørne af Tyskland , ved floden Neckar – og er en af de største byer i delstaten Baden-Württemberg.Den er nævnt i historiske kilder, første gang i år 777 e.Kr.Kr. – Og i øjeblikket har ca. 90.000 indbyggere.

Blandt byens mange museer, især Villa Merkel populære. Der er både kunst museum og galleri – i en stor nyre essens bygning, der oprindeligt bygget som en privat villa i begyndelsen af 1870’s. Museet er omgivet af en smuk park.

Ellers er der flere arkitektoniske perler i Esslingen velbevarede middelalderby – herunder det rigt udsmykkede gamle rådhus fra 1700-tallet og flere kirker (primært Stadtkirche og Frauenkirche). Nær den gamle bymidte er også – tydelige på en bakke – byens mest berømte attraktion – den gamle byborgen Esslingen Burg.

Den største begivenhed, der finder sted i Esslingen, den årlige Middelalder og julemarked. Den er åben den sidste måned før jul – og sætte en stærk mærke på byens gader med en række boder og kulturelle begivenheder. Mange besøgende lokkes her for at opleve en meget speciel førjulsstemning.

Nærmeste internationale lufthavn Stuttgart Lufthavn , ca. 10 km sydvest for Esslingen.

Dansk