Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Würzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Würzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Würzburg miniguide

Billeje Würzburg
Biludlejning Würzburg

Würzburg, der har 135.000 indbyggere (2008), er en by ved floden Main i regionen Unter Franken – i den sydtyske delstat Bayern.Det blev grundlagt allerede i 700’s – og fejrede sin 1300 års jubilæum i 2004.

Den mest berømte attraktion i Würzburg er 168 meter lang, barokslot Würzburg Residenz, som blev afsluttet i 1744 efter en byggeperiode på næsten 20 år. Slottet har været placeret på UNESCO’s World Heritage liste som et velbevaret og i særdeleshed arv.

Ellers har det meste af den gamle by blev ødelagt under et britisk luftangreb i 1945, men en del af den gamle arkitektur er forsøgt genopbygget efter krigen. Alligevel kan man så se Die Alte Mainbrücke fra 1400-tallet, som var byens eneste bro over Main indtil 1886.

Lidt nord for bymidten Festung Main Berg – en gigantisk, velbevaret befæstningsanlæg fra middelalderen.

Würzburg er også kendt som en by, hvor kunst og kultur er stærkt understreget, og hvert år er der to store festivaler med klassisk musik: Mozart Festival og Bach-Tage.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/frankfurt/”>Frankfurt lufthavn, der ligger 100 km nordvest for Würzburg.