Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Würzburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Würzburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Würzburg miniguide

Billeje Würzburg

Biludlejning Würzburg

Würzburg, der har 135.000 indbyggere (2008), er en by ved floden Main i regionen Unter Franken – i den sydtyske delstat Bayern.Det blev grundlagt allerede i 700’s – og fejrede sin 1300 års jubilæum i 2004.

Den mest berømte attraktion i Würzburg er 168 meter lang, barokslot Würzburg Residenz, som blev afsluttet i 1744 efter en byggeperiode på næsten 20 år. Slottet har været placeret på UNESCO’s World Heritage liste som et velbevaret og i særdeleshed arv.

Ellers har det meste af den gamle by blev ødelagt under et britisk luftangreb i 1945, men en del af den gamle arkitektur er forsøgt genopbygget efter krigen. Alligevel kan man så se Die Alte Mainbrücke fra 1400-tallet, som var byens eneste bro over Main indtil 1886.

Lidt nord for bymidten Festung Main Berg – en gigantisk, velbevaret befæstningsanlæg fra middelalderen.

Würzburg er også kendt som en by, hvor kunst og kultur er stærkt understreget, og hvert år er der to store festivaler med klassisk musik: Mozart Festival og Bach-Tage.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/frankfurt/”>Frankfurt lufthavn , der ligger 100 km nordvest for Würzburg.

Dansk