Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Coburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Coburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Coburg miniguide

Billeje Coburg
Biludlejning Coburg – Foto: © Störfix

Coburg ligger ved floden Itz i Tysklands sydligste stat, Bayern – og har omkring 42.000 indbyggere.Coburg blev en by i 1331, og byen har mange bevarede bygninger i renæssancestil fra 1500 – og 1600-tallet.

På en bakke i byen er en af de største og smukkeste slot – Western Coburg. Det blev bygget i 1225, og omfatter kendt som Martin Luthers ophold i 1530. På Schlossplatz i hjertet af byen er en anden, noget yngre, slot – Schloss Ehrenburg (opført 1543). Dette er også en anden af byens smukkeste bygninger – Landestheater Coburg. Mellem Schlossplatz og Vest Coburg vil finde et stort “engelsk” park.

Ellers er der også en række andre seværdigheder i Coburg – både historisk og moderne. Blandt de sidstnævnte skal Akvarier nævnt specifikt. Der er et stort fritidshjem, der omfatter både indendørs og udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner, wellness spa pools og bølge pool.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport, der ligger 106 km syd for Coburg