Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Coburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Coburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Coburg miniguide

Billeje Coburg

Biludlejning Coburg – Foto: © Störfix

Coburg ligger ved floden Itz i Tysklands sydligste stat, Bayern – og har omkring 42.000 indbyggere.Coburg blev en by i 1331, og byen har mange bevarede bygninger i renæssancestil fra 1500 – og 1600-tallet.

På en bakke i byen er en af de største og smukkeste slot – Western Coburg. Det blev bygget i 1225, og omfatter kendt som Martin Luthers ophold i 1530. På Schlossplatz i hjertet af byen er en anden, noget yngre, slot – Schloss Ehrenburg (opført 1543). Dette er også en anden af byens smukkeste bygninger – Landestheater Coburg. Mellem Schlossplatz og Vest Coburg vil finde et stort “engelsk” park.

Ellers er der også en række andre seværdigheder i Coburg – både historisk og moderne. Blandt de sidstnævnte skal Akvarier nævnt specifikt. Der er et stort fritidshjem, der omfatter både indendørs og udendørs swimmingpools, vandrutsjebaner, wellness spa pools og bølge pool.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , der ligger 106 km syd for Coburg

Dansk