Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bochum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bochum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bochum miniguide

Billeje Bochum

Biludlejning Bochum

Bochum er en by i Nordrhein-Westfalen – i den vestlige del af Tyskland .Byen har 380.500 indbyggere (2008), og er Ruhr-distriktet, mellem byerne Essen og Dortmund .

Bochum blev grundlagt i den 1300’s, har flere historiske attraktioner. På den nordlige bred af floden Ruhr er to middelalderlige slot og byens ældste kirke – “Prostitution Church of St. Peter und Paul” – har mange besøgende.Kirken, som den ser ud i dag blev bygget i 1547 – på ruinerne af en meget ældre kirke, der brændte ned i 1517.
Bochum er kendt for sin Mining beliggende Museum, nord for centrum. Udvinding museum er også et populært turist attraktion – med 400.000 besøgende årligt.

Andre attraktioner i byen omfatte City Hall fra 1931, Railroad Museum (i distriktet Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – en af de største og mest prestigefyldte teatre i Tyskland og byens Planetarium. Art Museum “Bochum Museum” er også et besøg værd – med sin store samling af tysk kunst siden 1945, og international kunst fra 1900-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport , der ligger 30 km øst for Bochum.

Dansk