Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bochum

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bochum inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bochum miniguide

Billeje Bochum
Biludlejning Bochum

Bochum er en by i Nordrhein-Westfalen – i den vestlige del af Tyskland .Byen har 380.500 indbyggere (2008), og er Ruhr-distriktet, mellem byerne Essen og Dortmund .

Bochum blev grundlagt i den 1300’s, har flere historiske attraktioner. På den nordlige bred af floden Ruhr er to middelalderlige slot og byens ældste kirke – “Prostitution Church of St. Peter und Paul” – har mange besøgende.Kirken, som den ser ud i dag blev bygget i 1547 – på ruinerne af en meget ældre kirke, der brændte ned i 1517.
Bochum er kendt for sin Mining beliggende Museum, nord for centrum. Udvinding museum er også et populært turist attraktion – med 400.000 besøgende årligt.

Andre attraktioner i byen omfatte City Hall fra 1931, Railroad Museum (i distriktet Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – en af de største og mest prestigefyldte teatre i Tyskland og byens Planetarium. Art Museum “Bochum Museum” er også et besøg værd – med sin store samling af tysk kunst siden 1945, og international kunst fra 1900-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Dortmund Airport, der ligger 30 km øst for Bochum.