Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Villingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villingen miniguide

Billeje Villingen
Biludlejning Villingen

Villingen – eller Villingen-Schwenningen, som byen nu officielt hedder – ligger i det sydlige ../tyskland/”>Tyskland, nær grænsen til ../osterrike/”>Østrig .Det hører til delstaten Baden-Württemberg, og har omkring 85.000 indbyggere (2008). Brigach Floden løber gennem byen, som har en relativt høj placering (700 m).

Villingen var i middelalderen en vigtig østrigske by, mens Schwenningen var en lille landsby, indtil midten af 1800-tallet, da den blev etableret en omfattende klokke-/ur-produksjon der. I 1972. Da de to byer sammen, selvom de stadig er fysisk adskilt fra hinanden i et plateau

Et af de mest interessante attraktioner i Villingen, den gamle, middelalderlige-lignende bymidte. Her vil du finde en sådan en velbevaret bymur med en række intakt porte og tårne. Når det kommer til arkitektur i almindelighed, der især gamle rådhus fra 1534 i sengotisk nævnt. En populær attraktion ligger lige uden for centrum – på en bakke 778 meter over havets overflade – er Aussichtsturm Wanne, verdens ældste udkigstårn i jern (opført i 1888).

Mange besøgende til at finde vej til Franziskaner Museum i hjertet af Villingen. Du kan medtage se en tårnur fra 1575 og en Schwarzwald-ur fra 1706. En af hovedattraktionerne i Schwenningen er Das Uhrindustriemuseum, hvilke dokumenter historien om byens urindustrien.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport, der ligger 115 km nordøst for Villingen-Schwenningen.