Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Villingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villingen miniguide

Billeje Villingen

Biludlejning Villingen

Villingen – eller Villingen-Schwenningen, som byen nu officielt hedder – ligger i det sydlige ../tyskland/”>Tyskland , nær grænsen til ../osterrike/”>Østrig .Det hører til delstaten Baden-Württemberg, og har omkring 85.000 indbyggere (2008). Brigach Floden løber gennem byen, som har en relativt høj placering (700 m).

Villingen var i middelalderen en vigtig østrigske by, mens Schwenningen var en lille landsby, indtil midten af 1800-tallet, da den blev etableret en omfattende klokke-/ur-produksjon der. I 1972. Da de to byer sammen, selvom de stadig er fysisk adskilt fra hinanden i et plateau

Et af de mest interessante attraktioner i Villingen, den gamle, middelalderlige-lignende bymidte. Her vil du finde en sådan en velbevaret bymur med en række intakt porte og tårne. Når det kommer til arkitektur i almindelighed, der især gamle rådhus fra 1534 i sengotisk nævnt. En populær attraktion ligger lige uden for centrum – på en bakke 778 meter over havets overflade – er Aussichtsturm Wanne, verdens ældste udkigstårn i jern (opført i 1888).

Mange besøgende til at finde vej til Franziskaner Museum i hjertet af Villingen. Du kan medtage se en tårnur fra 1575 og en Schwarzwald-ur fra 1706. En af hovedattraktionerne i Schwenningen er Das Uhrindustriemuseum, hvilke dokumenter historien om byens urindustrien.

Nærmeste internationale lufthavn ../tyskland/stuttgart-lufthavn/”>Stuttgart Airport , der ligger 115 km nordøst for Villingen-Schwenningen.

Dansk