Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wittenberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wittenberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wittenberg miniguide

Billeje Wittenberg

Biludlejning Wittenberg

Wittenberg er ca. 50.000 indbyggere (2008) og er beliggende i det østlige ../tyskland/”>Tyskland på Elben – specielt i delstaten Sachsen-Anhalt.Det officielle navn på byen Lutherstadt Wittenberg, for det var her, at Martin Luther i 1517, brød sin berømte 95 teser mod aflad handel på kirkedøren til Schlosskirche. Sammen med Luthers fødeby, Lutherstadt Eisleben, Wittenberg har et sted på UNESCO’s World Heritage List.

Wittenberg mest berømte attraktion er Schlosskirche. Den blev rejst i 1489 – og har en særlig stilling i forhold til Martin Luther og reformationen i 1500-tallet. Flere kendte navne fra verden Kunsten er knyttet også til Wittenberg – herunder Albrecht Dürer (1471-1528) og Luch Cranach den (1472-1551). Begge har bidraget til udsmykningen af Schlosskirche – og Cranach gamle værksted og atelier – Cranach-Haus – er bevaret og er et af byens største attraktioner. Også det kloster, hvor Luther var en munk, før han brød med den katolske kirke – Lutherhaus (opført fra 1504 til 1507) – er en populær turist attraktioner.

I Wittenberg mange andre historiske steder, er følgende nævnt: Det gamle rådhus (1523), Stadtkirche (1400) og Melanchtonhaus (1536). En særlig konstruktion af nyere dato er Hundertwasser-Schule – afsluttet i 1999 efter den verdensberømte “natur” arkitekt Friedensreich Hundertwasser tegninger

Nærmeste større lufthavn ../tyskland/leipzig-lufthavn/”>Leipzig / Halle Lufthavn , der ligger 57 km sydvest for Wittenberg.

Dansk