Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wittenberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wittenberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wittenberg miniguide

Billeje Wittenberg
Biludlejning Wittenberg

Wittenberg er ca. 50.000 indbyggere (2008) og er beliggende i det østlige ../tyskland/”>Tyskland på Elben – specielt i delstaten Sachsen-Anhalt.Det officielle navn på byen Lutherstadt Wittenberg, for det var her, at Martin Luther i 1517, brød sin berømte 95 teser mod aflad handel på kirkedøren til Schlosskirche. Sammen med Luthers fødeby, Lutherstadt Eisleben, Wittenberg har et sted på UNESCO’s World Heritage List.

Wittenberg mest berømte attraktion er Schlosskirche. Den blev rejst i 1489 – og har en særlig stilling i forhold til Martin Luther og reformationen i 1500-tallet. Flere kendte navne fra verden Kunsten er knyttet også til Wittenberg – herunder Albrecht Dürer (1471-1528) og Luch Cranach den (1472-1551). Begge har bidraget til udsmykningen af Schlosskirche – og Cranach gamle værksted og atelier – Cranach-Haus – er bevaret og er et af byens største attraktioner. Også det kloster, hvor Luther var en munk, før han brød med den katolske kirke – Lutherhaus (opført fra 1504 til 1507) – er en populær turist attraktioner.

I Wittenberg mange andre historiske steder, er følgende nævnt: Det gamle rådhus (1523), Stadtkirche (1400) og Melanchtonhaus (1536). En særlig konstruktion af nyere dato er Hundertwasser-Schule – afsluttet i 1999 efter den verdensberømte “natur” arkitekt Friedensreich Hundertwasser tegninger

Nærmeste større lufthavn ../tyskland/leipzig-lufthavn/”>Leipzig / Halle Lufthavn, der ligger 57 km sydvest for Wittenberg.