Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Weinheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Weinheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Weinheim miniguide

Billeje Weinheim

Biludlejning Weinheim

Weinheim ligger nordvest for den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg, og er en by med ca. 43.000 indbyggere (2008). Afstanden sør-/sørvestover til de større byer Heidelberg og ../tyskland/mannheim/”>Mannheim er omkring 10-15 km.

Weinheim kaldes ofte “Zwei-Burger-City” på grund af de to slotte som “skærm” i byen. Den ældste af dem, Windeck, blev opført allerede i 1100-tallet, men meget dej i 1674. Først i 1960’erne, restaureret hele systemet – og er nu klassificeret som et historisk monument. Wachenburg er meget yngre. Det blev bygget i 1900-tallet Tor 1. årti – og i dag, bl.a. en restaurant. Begge slotte er blandt de Weinhems vigtigste turistattraktioner.

Ellers er der flere attraktioner omkring det historiske torv Mark’s Square i hjertet. Her finder du blandt andet Altes Rathaus (det gamle rådhus) fra 1557. Det er ikke længere har Town Hall funktioner. Efter 1 World War II, flyttede de til Weinheim Schloss tæt på – et imponerende bygningsværk, der blev lavet i flere etaper i perioden fra omkring 1400 til slutningen af 1800-tallet. Det tilhørte den tidligere fyrste Kurpfalz.

Af de resterende arealer, er følgende nævnt: City Museum (med en værdifuld arkæologisk samling), Botanisk Have Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof og arboret (skov park) Exotenwald.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/mannheim-lufthavn/”>City Airport Mannheim , som ligger ca. 15 km sydvest for Weinheim.

Dansk