Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Weinheim

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Weinheim inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Weinheim miniguide

Billeje Weinheim
Biludlejning Weinheim

Weinheim ligger nordvest for den sydlige tyske delstat Baden-Württemberg, og er en by med ca. 43.000 indbyggere (2008). Afstanden sør-/sørvestover til de større byer Heidelberg og ../tyskland/mannheim/”>Mannheim er omkring 10-15 km.

Weinheim kaldes ofte “Zwei-Burger-City” på grund af de to slotte som “skærm” i byen. Den ældste af dem, Windeck, blev opført allerede i 1100-tallet, men meget dej i 1674. Først i 1960’erne, restaureret hele systemet – og er nu klassificeret som et historisk monument. Wachenburg er meget yngre. Det blev bygget i 1900-tallet Tor 1. årti – og i dag, bl.a. en restaurant. Begge slotte er blandt de Weinhems vigtigste turistattraktioner.

Ellers er der flere attraktioner omkring det historiske torv Mark’s Square i hjertet. Her finder du blandt andet Altes Rathaus (det gamle rådhus) fra 1557. Det er ikke længere har Town Hall funktioner. Efter 1 World War II, flyttede de til Weinheim Schloss tæt på – et imponerende bygningsværk, der blev lavet i flere etaper i perioden fra omkring 1400 til slutningen af 1800-tallet. Det tilhørte den tidligere fyrste Kurpfalz.

Af de resterende arealer, er følgende nævnt: City Museum (med en værdifuld arkæologisk samling), Botanisk Have Schau-und Sichtungsgarten Hermannshof og arboret (skov park) Exotenwald.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/mannheim-lufthavn/”>City Airport Mannheim, som ligger ca. 15 km sydvest for Weinheim.