Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salzgitter

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzgitter inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzgitter miniguide

Billeje Salzgitter

Biludlejning Salzgitter

Salzgitter, der har ca. 106.000 indbyggere (2008), beliggende lige nord for centrum af Tyskland – i Niedersachsen.Innerste floden løber gennem den sydlige del af byen og forbinder det med de 325 km lange Mittelland-kanalen, der løber i hele landet, som igen er forbundet med nogle af Tysklands store floder og vandløb.

Under 2 World War II var der flere koncentrationslejre i og omkring Salzgitter, og store dele af byen blev ødelagt af allierede bombardementer. En stor del af de gamle bygninger i det historiske centrum, Altstadt, destrueres. En af de største attraktioner er bevaret – renæssanceslot Salda (placeret i byen af samme navn), bygget i 1608. Det var også byens vigtigste vartegn, indtil 13,73 meter høje skulptur “Turm hvor Arbeit” blev placeret i centrum af byen i 1995.

En lidt uden for Salzgitter er flere historiske steder – først og fremmest den imponerende Schloss Ringelheim, oprindeligt et kloster tilbage til 900 AD. The Palace kompleks indeholder også en barok kirke fra 1694. I modsat fald middelalderslot Lichtenberg populære destinationer.

Nærmeste internationale lufthavn Hannover-Langenhagen , som ligger 55 km nordvest for Salzgitter.

Dansk