Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salzgitter

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salzgitter inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salzgitter miniguide

Billeje Salzgitter
Biludlejning Salzgitter

Salzgitter, der har ca. 106.000 indbyggere (2008), beliggende lige nord for centrum af Tyskland – i Niedersachsen.Innerste floden løber gennem den sydlige del af byen og forbinder det med de 325 km lange Mittelland-kanalen, der løber i hele landet, som igen er forbundet med nogle af Tysklands store floder og vandløb.

Under 2 World War II var der flere koncentrationslejre i og omkring Salzgitter, og store dele af byen blev ødelagt af allierede bombardementer. En stor del af de gamle bygninger i det historiske centrum, Altstadt, destrueres. En af de største attraktioner er bevaret – renæssanceslot Salda (placeret i byen af samme navn), bygget i 1608. Det var også byens vigtigste vartegn, indtil 13,73 meter høje skulptur “Turm hvor Arbeit” blev placeret i centrum af byen i 1995.

En lidt uden for Salzgitter er flere historiske steder – først og fremmest den imponerende Schloss Ringelheim, oprindeligt et kloster tilbage til 900 AD. The Palace kompleks indeholder også en barok kirke fra 1694. I modsat fald middelalderslot Lichtenberg populære destinationer.

Nærmeste internationale lufthavn Hannover-Langenhagen, som ligger 55 km nordvest for Salzgitter.