Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Hannover

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hannover inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hannover miniguide

Billeje Hannover

Biludlejning Hannover

Hannover – der har 523.000 indbyggere (2008) – ligger i den nordlige del af Tyskland , ved floden Leine, er hovedstaden i delstaten Niedersachsen.

Hannover er en berømt udstillings-og kongres, og har også et rigt kulturliv med mange museer, kunst gallerier, opera, teater og koncertsteder. Desuden er byen et vigtigt jernbaneknudepunkt.
Hannover blev grundlagt i 900’s, og i Altstadt – Old Town – er flere historiske steder, herunder en række bygninger fra middelalderen.

Nogle af de mest populære turistattraktioner er “Landesmuseum Hannover (state museum med udstillinger af kunst, arkæologi og etnologi),” Sprengel Museum Hannover “(kunstmuseum med værker fra 1900-tallet), Operahaus fra 1845, den gamle rådhus fra 1500-tallet, Marktkirche (fra 1300), den nye rådhus fra 1913 med dets smukke have, slot Landes Trost fra 1573 – samt både en botanisk og zoologiske haver.

I sommeren er der gode muligheder for svømning på den kunstige sø Maschsee – med smukke sandstrande og muligheder for vandsport.

Byen har sin egen lufthavn – Hannover Airport – ligger 12 km nord for centrum.

Dansk