Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Hannover

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Hannover inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Hannover miniguide

Billeje Hannover
Biludlejning Hannover

Hannover – der har 523.000 indbyggere (2008) – ligger i den nordlige del af Tyskland, ved floden Leine, er hovedstaden i delstaten Niedersachsen.

Hannover er en berømt udstillings-og kongres, og har også et rigt kulturliv med mange museer, kunst gallerier, opera, teater og koncertsteder. Desuden er byen et vigtigt jernbaneknudepunkt.
Hannover blev grundlagt i 900’s, og i Altstadt – Old Town – er flere historiske steder, herunder en række bygninger fra middelalderen.

Nogle af de mest populære turistattraktioner er “Landesmuseum Hannover (state museum med udstillinger af kunst, arkæologi og etnologi),” Sprengel Museum Hannover “(kunstmuseum med værker fra 1900-tallet), Operahaus fra 1845, den gamle rådhus fra 1500-tallet, Marktkirche (fra 1300), den nye rådhus fra 1913 med dets smukke have, slot Landes Trost fra 1573 – samt både en botanisk og zoologiske haver.

I sommeren er der gode muligheder for svømning på den kunstige sø Maschsee – med smukke sandstrande og muligheder for vandsport.

Byen har sin egen lufthavn – Hannover Airport – ligger 12 km nord for centrum.