Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Solingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Solingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Solingen miniguide

Billeje Solingen
Biludlejning Solingen

Solingen er beliggende i det vestlige Tyskland – Nordrhein-Westfalen, er en by med ca.165.000 indbyggere (2008). Det har haft byen status siden begyndelsen af 1400-tallet – men den gamle middelalderby blev totalt ødelagt under de allieredes bombardementer i 1944.

Solingen kaldes ofte “Kniv City”, for mange år har da været kendt for sin fremstilling af knive, sakse, barberblade – og sværdet.Sword Produktion fandt sted i stor skala her i middelalderen, og to krydse klinger mærke stadig våbenskjold.
Soli Gen fineste kirke Saint Clemenskirche – en katedral med en dobbelt tårn, bygget i 1890-1892 i neo-gotisk stil, inspireret af den berømte Köln Cathedral. Ellers er den mest berømte attraktion Schloss Burg (oprindeligt fra 1100’s), som ligger lige uden for centrum. Det er den største rekonstruerede middelalderlige borg i Nordhrein-Westfalen.

Blandt byens museer er Deutsches Museum Klinge de mest populære. Der er en speciel museum af sværd, knive og stål bestik af alle sorter. Den monumentale Hovedbygningen er en tidligere kloster.

Nærmeste internationale lufthavn er Köln / Bonn lufthavn, som ligger 33 km syd for Solingen.