Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Solingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Solingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Solingen miniguide

Billeje Solingen

Biludlejning Solingen

Solingen er beliggende i det vestlige Tyskland – Nordrhein-Westfalen, er en by med ca.165.000 indbyggere (2008). Det har haft byen status siden begyndelsen af 1400-tallet – men den gamle middelalderby blev totalt ødelagt under de allieredes bombardementer i 1944.

Solingen kaldes ofte “Kniv City”, for mange år har da været kendt for sin fremstilling af knive, sakse, barberblade – og sværdet.Sword Produktion fandt sted i stor skala her i middelalderen, og to krydse klinger mærke stadig våbenskjold.
Soli Gen fineste kirke Saint Clemenskirche – en katedral med en dobbelt tårn, bygget i 1890-1892 i neo-gotisk stil, inspireret af den berømte Köln Cathedral. Ellers er den mest berømte attraktion Schloss Burg (oprindeligt fra 1100’s), som ligger lige uden for centrum. Det er den største rekonstruerede middelalderlige borg i Nordhrein-Westfalen.

Blandt byens museer er Deutsches Museum Klinge de mest populære. Der er en speciel museum af sværd, knive og stål bestik af alle sorter. Den monumentale Hovedbygningen er en tidligere kloster.

Nærmeste internationale lufthavn er Köln / Bonn lufthavn , som ligger 33 km syd for Solingen.

Dansk