Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Offenbach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Offenbach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Offenbach miniguide

Billeje Offenbach
Biludlejning Offenbach

Offenbach (officielle navn: Offenbach am Main) er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen – på den østlige bred af floden Main, overfor byen Frankfurt .Selv om byen har en tusind-årig historie, er det først og fremmest efter 2. World War II, har det udvidet, primært i kraft af at være en industriel forstad til Frankfurt. Offenbach har i øjeblikket. 120.000 indbyggere (2008).

Blandt de seværdigheder i byen er der hovedsagelig tre slotte / slotte, der tiltrækker opmærksomhed: Büsingen-Palais (fra sidste halvdel af 1700-tallet), Butt Heim Schloss (1600 – og 1700’s) og is Berger Schloss (fra 1576), som dag udgør de bærende konstruktionselementer for design skolen Hochschule für Gestaltung.

To af de museer i Offenbach er særligt populære destinationer. Dette gælder Deutsche Leder Museum (dokumenterer byens traditionelle læder) og Klingspor-museet (som er et museum for typografi og kalligrafi).
En milepæl i nyere dato er de 120 meter høje skyskraber “City Tower”.

Frankfurt International Airport ligger 18 km sydvest for Offenbach by.