Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Offenbach

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Offenbach inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Offenbach miniguide

Billeje Offenbach

Biludlejning Offenbach

Offenbach (officielle navn: Offenbach am Main) er beliggende i det centrale tyske delstat Hessen – på den østlige bred af floden Main, overfor byen Frankfurt .Selv om byen har en tusind-årig historie, er det først og fremmest efter 2. World War II, har det udvidet, primært i kraft af at være en industriel forstad til Frankfurt. Offenbach har i øjeblikket. 120.000 indbyggere (2008).

Blandt de seværdigheder i byen er der hovedsagelig tre slotte / slotte, der tiltrækker opmærksomhed: Büsingen-Palais (fra sidste halvdel af 1700-tallet), Butt Heim Schloss (1600 – og 1700’s) og is Berger Schloss (fra 1576), som dag udgør de bærende konstruktionselementer for design skolen Hochschule für Gestaltung.

To af de museer i Offenbach er særligt populære destinationer. Dette gælder Deutsche Leder Museum (dokumenterer byens traditionelle læder) og Klingspor-museet (som er et museum for typografi og kalligrafi).
En milepæl i nyere dato er de 120 meter høje skyskraber “City Tower”.

Frankfurt International Airport ligger 18 km sydvest for Offenbach by.

Dansk