Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bruchsal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bruchsal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bruchsal miniguide

Billeje Bruchsal

Biludlejning Bruchsal

Bruchsal ligger i det sydvestlige Tyskland – Baden-Württemberg – og har 42.500 indbyggere (2009).Bruchsal er en historisk by i Karlsruhe-distriktet, der er beskrevet første gang i 900 AD. I slutningen af 1800-tallet var Bruchsal en vigtig industri-og jernbane hub.

Byens største turistattraktion er Schloss Bruchsal – det smukke barokslot fra 1722, med sin verdensberømte trappe af Balthasar Neumann. Slottet huser adskillige museer i dag – herunder Music Box Museum og Badische Landes Museum – med sin kunst-historisk udstilling. Udendørs besøgende kan slentre den smukke slotspark.

En anden seværdighed i byen er den barokke kirke St. Peter fra 1750’erne. Bruchsal har også flere parker og rekreative områder, sportscenter med indendørs og udendørs swimmingpool, golf, teater, restauranter og natklubber. Byen huser flere årlige festivaler – herunder den berømte asparguesfestivalen.

Den nærmeste lufthavn er Baden-Baden/Karlsruhe Airport, der ligger 66 km sydvest for Bruchsal.

Dansk