Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bruchsal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bruchsal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bruchsal miniguide

Billeje Bruchsal
Biludlejning Bruchsal

Bruchsal ligger i det sydvestlige Tyskland – Baden-Württemberg – og har 42.500 indbyggere (2009).Bruchsal er en historisk by i Karlsruhe-distriktet, der er beskrevet første gang i 900 AD. I slutningen af 1800-tallet var Bruchsal en vigtig industri-og jernbane hub.

Byens største turistattraktion er Schloss Bruchsal – det smukke barokslot fra 1722, med sin verdensberømte trappe af Balthasar Neumann. Slottet huser adskillige museer i dag – herunder Music Box Museum og Badische Landes Museum – med sin kunst-historisk udstilling. Udendørs besøgende kan slentre den smukke slotspark.

En anden seværdighed i byen er den barokke kirke St. Peter fra 1750’erne. Bruchsal har også flere parker og rekreative områder, sportscenter med indendørs og udendørs swimmingpool, golf, teater, restauranter og natklubber. Byen huser flere årlige festivaler – herunder den berømte asparguesfestivalen.

Den nærmeste lufthavn er Baden-Baden/Karlsruhe Airport, der ligger 66 km sydvest for Bruchsal.