Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stendal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stendal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stendal miniguide

Billeje Stendal
Biludlejning Stendal

Stendal er en by med ca. 41.500 indbyggere (2008), som er beliggende i regionen Altmark i det nordøstlige tyske delstat Sachsen-Anhalt. Det blev grundlagt i midten 1100’s – og blev derefter medlem af den magtfulde Hanseforbundet.

Stendal er kendt for sine mange smukke bygninger fra middelalderen – herunder flere kirker. Den forreste blandt disse er St. Nikolaus-dome (også kaldet Stone Valleys-dome) og St. Marienkirche (med alle 12 klokker og en berømt astronomisk ur) – både fra 1400-tallet. Sidstnævnte Kirken ligger lige ved den smukke Rathaus (rådhus) – også fra 1400-tallet, med en dominerende Roland statue foran facaden.

Andre historiske seværdigheder i den gamle bymidte, de to gamle porte Uenglinger Tor og Tor Tangermünde nævnt – både udviklede med stærke mursten tårn. Desuden såkaldte Refektoriet, som repræsenterer resterne af et gammelt franciskanerkloster, et populært turist attraktioner.

En attraktion af en anden art er byens zoo – Tiergarten Stendal – der åbnede i 1934.

Nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/berlin-lufthavn-tegel/”>Berlin-Tegel Lufthavn, som ligger ca. 140 km øst for Stendal.