Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stendal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stendal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stendal miniguide

Billeje Stendal

Biludlejning Stendal

Stendal er en by med ca. 41.500 indbyggere (2008), som er beliggende i regionen Altmark i det nordøstlige tyske delstat Sachsen-Anhalt. Det blev grundlagt i midten 1100’s – og blev derefter medlem af den magtfulde Hanseforbundet.

Stendal er kendt for sine mange smukke bygninger fra middelalderen – herunder flere kirker. Den forreste blandt disse er St. Nikolaus-dome (også kaldet Stone Valleys-dome) og St. Marienkirche (med alle 12 klokker og en berømt astronomisk ur) – både fra 1400-tallet. Sidstnævnte Kirken ligger lige ved den smukke Rathaus (rådhus) – også fra 1400-tallet, med en dominerende Roland statue foran facaden.

Andre historiske seværdigheder i den gamle bymidte, de to gamle porte Uenglinger Tor og Tor Tangermünde nævnt – både udviklede med stærke mursten tårn. Desuden såkaldte Refektoriet, som repræsenterer resterne af et gammelt franciskanerkloster, et populært turist attraktioner.

En attraktion af en anden art er byens zoo – Tiergarten Stendal – der åbnede i 1934.

Nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/berlin-lufthavn-tegel/”>Berlin-Tegel Lufthavn , som ligger ca. 140 km øst for Stendal.

Dansk