Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Konstanz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Konstanz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Konstanz miniguide

Billeje Konstanz
Biludlejning Konstanz

Konstanz er beliggende ved søen Bodensee i Sydtyskland, nærmere bestemt i delstaten Baden-Württemberg – ved den schweiziske grænse.Byen har 82.600 indbyggere (2008), og er en vigtig transport hub og turist center. Det er beliggende i naturskønne omgivelser mellem Obersee og Untersee, og “Altstadt” – Old Town – der er mange historiske bygninger.

De mest besøgte turistattraktioner i Konstanz er den gamle Town fra 1100 – 1400’s, Konzilsegebäude (a sdministrativ bygning fra 1388), rådhuset fra 1589 i renæssancestil, katedralen (bygget i perioden 1000 til 1600’s), arkæologisk museum, Rosgartenmuseum (et museum af kunst. kultur og lokale historie) – og Kunstverein Konstanz, med udstillinger af moderne kunst.

En vartegn for byen er de 9 meter høj statue “Die Imperia” fra 1993, som ligger på havnen.

Den tyske officer og luftskib constructor Graf von Zeppelin (1838 – 1917) blev født i Konstanz, og havnefronten er også et mindesmærke til ære for ham.

En attraktion for hele familien’s “Sea Life Konstanz” – et akvarium og art museum af Bodensøen, hvor du kan se pingviner, søheste, hajer, etc.

Den nærmeste lufthavn er Friedrichshafen Airport, der ligger 32 km øst for Konstanz – og som du kan nå med færgen over Bodensøen.