Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Konstanz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Konstanz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Konstanz miniguide

Billeje Konstanz

Biludlejning Konstanz

Konstanz er beliggende ved søen Bodensee i Sydtyskland , nærmere bestemt i delstaten Baden-Württemberg – ved den schweiziske grænse.Byen har 82.600 indbyggere (2008), og er en vigtig transport hub og turist center. Det er beliggende i naturskønne omgivelser mellem Obersee og Untersee, og “Altstadt” – Old Town – der er mange historiske bygninger.

De mest besøgte turistattraktioner i Konstanz er den gamle Town fra 1100 – 1400’s, Konzilsegebäude (a sdministrativ bygning fra 1388), rådhuset fra 1589 i renæssancestil, katedralen (bygget i perioden 1000 til 1600’s), arkæologisk museum, Rosgartenmuseum (et museum af kunst. kultur og lokale historie) – og Kunstverein Konstanz, med udstillinger af moderne kunst.

En vartegn for byen er de 9 meter høj statue “Die Imperia” fra 1993, som ligger på havnen.

Den tyske officer og luftskib constructor Graf von Zeppelin (1838 – 1917) blev født i Konstanz, og havnefronten er også et mindesmærke til ære for ham.

En attraktion for hele familien’s “Sea Life Konstanz” – et akvarium og art museum af Bodensøen, hvor du kan se pingviner, søheste, hajer, etc.

Den nærmeste lufthavn er Friedrichshafen Airport , der ligger 32 km øst for Konstanz – og som du kan nå med færgen over Bodensøen.

Dansk