Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Friedrichshafen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Friedrichshafen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Friedrichshafen Lufthavn miniguide

Billeje Friedrichshafen Lufthavn

Biludlejning Friedrichshafen Lufthavn – Foto: © Sven Scharr

Friedrichshafen Airport (FDH), også kendt som Bodens Friedrichshafen Airport, der ligger 3 km nord for Friedrichshafen .Der er busser til og fra lufthavnen, og en katamaran kører til Constance. Bilen selskaber er i lufthavnen Avis, Europcar Hertz, Budget og Sixt ligger på parkeringspladsen P2.

Omkring 650 000 passagerer besøgte Friedrichshafen Lufthavn i 2008.Lufthavnen har en lang historie går helt tilbage til 1913, det var herfra, at den første Zeppelin flyet lettede.

Fra Friedrichshafen Airport, en tur til omkring 15 destinationer, heraf i England. Mange Friedrichshafen Lufthavn har omkring 3 restauranter, en af restauranterne har en terrasse med panoramaudsigt. Det har også nogle butikker, babyrom og ATM. Ibis Airport Hotel åbnede i juli 2009.

Dansk