Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Friedrichshafen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Friedrichshafen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Friedrichshafen Lufthavn miniguide

Billeje Friedrichshafen Lufthavn
Biludlejning Friedrichshafen Lufthavn – Foto: © Sven Scharr

Friedrichshafen Airport (FDH), også kendt som Bodens Friedrichshafen Airport, der ligger 3 km nord for Friedrichshafen .Der er busser til og fra lufthavnen, og en katamaran kører til Constance. Bilen selskaber er i lufthavnen Avis, Europcar Hertz, Budget og Sixt ligger på parkeringspladsen P2.

Omkring 650 000 passagerer besøgte Friedrichshafen Lufthavn i 2008.Lufthavnen har en lang historie går helt tilbage til 1913, det var herfra, at den første Zeppelin flyet lettede.

Fra Friedrichshafen Airport, en tur til omkring 15 destinationer, heraf i England. Mange Friedrichshafen Lufthavn har omkring 3 restauranter, en af restauranterne har en terrasse med panoramaudsigt. Det har også nogle butikker, babyrom og ATM. Ibis Airport Hotel åbnede i juli 2009.