Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Friedrichshafen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Friedrichshafen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Friedrichshafen miniguide

Billeje Friedrichshafen
Biludlejning Friedrichshafen

Friedrichshafen er en by med mindre end 60.000 indbyggere, som er beliggende i den sydlige del af den tyske delstat Baden-Württemberg. Den stammer i 1811, hvor to små, gamle byer på den nordlige bredden af Lake Constance blev fusioneret.

Friedrichshafen placering er meget smuk, og det går i det virkelige bilfærge rute over Bodensøen til den schweiziske “tilstødende” Romanshorn. Desuden færgen i løbet af sommeren med flere andre byer på søen – herunder Constance, hvor den berømte luft-skib builder Graf von Zeppelin blev født.

Friedrichshafen turist status indebærer en masse Graf von Zeppelin. Der var her, han bygget og afprøvet sit luftskib (kendt zeppelinere) i begyndelsen af 1900-tallet – og et af de mest populære attraktioner er faktisk den Zeppelin Museum. Der er også en Cultural Center i byen, der bærer navnet på Graf-Zeppelin-Haus – og for den eventyrlystne Zeppelin Tours tilbyder spektakulær flyrejser med “rigtige” zeppelinere, dvs med en mindre type, hvor det er sat til at bruge moderne teknologi.

De regionale lufthavn Friedrichshafen Airport, som ligger 3 km nord for byen, også opererer nogle internationale flyvninger – herunder til London / Stansted .