Biludlejning Friedrichshafen

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Friedrichshafen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Friedrichshafen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Friedrichshafen miniguide

Billeje Friedrichshafen

Biludlejning Friedrichshafen

Friedrichshafen er en by med mindre end 60.000 indbyggere, som er beliggende i den sydlige del af den tyske delstat Baden-Württemberg. Den stammer i 1811, hvor to små, gamle byer på den nordlige bredden af Lake Constance blev fusioneret.

Friedrichshafen placering er meget smuk, og det går i det virkelige bilfærge rute over Bodensøen til den schweiziske “tilstødende” Romanshorn. Desuden færgen i løbet af sommeren med flere andre byer på søen – herunder Constance, hvor den berømte luft-skib builder Graf von Zeppelin blev født.

Friedrichshafen turist status indebærer en masse Graf von Zeppelin. Der var her, han bygget og afprøvet sit luftskib (kendt zeppelinere) i begyndelsen af 1900-tallet – og et af de mest populære attraktioner er faktisk den Zeppelin Museum. Der er også en Cultural Center i byen, der bærer navnet på Graf-Zeppelin-Haus – og for den eventyrlystne Zeppelin Tours tilbyder spektakulær flyrejser med “rigtige” zeppelinere, dvs med en mindre type, hvor det er sat til at bruge moderne teknologi.

De regionale lufthavn Friedrichshafen Airport , som ligger 3 km nord for byen, også opererer nogle internationale flyvninger – herunder til London / Stansted .