Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje London Stansted Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London Stansted Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London Stansted Lufthavn miniguide

Billeje London Stansted Lufthavn
Biludlejning London Stansted Lufthavn

Leder du efter en billig udlejningsbil i London Stansted lufthavn? Det er er meget praktisk at hente din udlejningsbil i lufthavnen, og hermed kan du undgå at skulle bekymre dig om offentlig transport. Du kan vælge mellem flere biltyper og prisniveauer. Det anbefales at booke din bil i god tid, da du dermed kan være sikker på at vælge den bil, som bedst passer til dig og dine behov. Ved at sammenligne priser på lejebiler fra flere udlejere vil du være i stand til at finde den bedste bil til dit ophold i London

Om London Stansted Lufthavn

London Stansted Airport (STN) ligger 62 km nord for London, og lufthavnen betjenes for det meste af lavprisselskaber som Ryanair og EasyJet. Lufthavnen er Londons 3. travleste efter Heathrow og Gatwick, og den modtager over 18 millioner rejsende årligt. I ankomsthallen i terminalbygningen finder du en række internationalt kendte biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Sixt, Budget, Enterprise, National og Alamo 

London Stansted lufthavn ligger i Essex ved motorvejen M11. Der er en række hoteller, såsom Hilton og Radisson Blu, lige ved lufthavnen. Du kan også finde flere golfbaner i området. 

Den nærmeste by er Bishop’s Stortford med en befolkning på ca. 38.000 (2014). Byen ligger 9 km vest for London Stansted lufthavn, og den er kendt for sit store indkøbscenter kaldet Jackson Square, som har mange butikker og caféer. 

Trafik

Den britiske infrastruktur er veludviklet med gode motorveje. I England kører de med rattet i højre side af bilen. Selvom de fleste tilpasser sig venstre-kørslen hurtigt, så er det meget vigtigt at være opmærksom i kryds, ved sammenfletninger og i rundkørsler. Hvis du har problemer med at skifte gear med din venstre hånd, så anbefales det at leje en bil med automatgear. 

De britiske hastighedsgrænser er angivet i mil i timen, hvor man i Danmark bruger kilometer i timen. I byer er hastighedsgrænsen 30 mil/t (48 km/t), på landeveje er den 60 mil/t (96 km/t) og på motorveje er den 70 mil/t (112 km/t). 

I det centrale London kan trafikken føles kaotisk, og nogle zoner har trafikafgifter på 8 GBP på hverdage fra 07.00-18.30. Disse zoner er markeret med røde skilte med et hvidt C. Du kan betale gebyret på din mobiltelefon, online eller på tankstationer. 

Køreråd

Hvis du kører til London fra lufthavnen, så skal du tage M-11. Storbritanniens hovedstad har en befolkning på ca. 8 millioner og London er også kendt som et af verdens vigtigste politiske, økonomiske og kulturelle centre. I London er der et stort antal vartegn og seværdigheder at besøge, ud over de kendte shoppingmuligheder og det livlige natteliv. Nogle af de mest kendte vartegn i London er Big Ben, Houses of Parliament og British Museum, samt den kongelige residens Buckingham Palace. En favorit blandt turister er Tate Modern, nationalgalleri for moderne kunst, såvel som St. Paul’s Cathedral, som blev bygget i 1710. 

Hvis du ønsker at opleve en dejlig udsigt over byen, så kan du prøve pariserhjulet London Eye. London er også kendt for sine teatre, operahuse og koncertsaler. Her er den mest berømte nok Royal Albert Hall, som blev indviet i 1871. 

En god ide til en hyggelig køretur er at tage til universitetsbyen Cambridge, som ligger ca. 50 km nord for London Stansted lufthavn. Cambridge ligger ved floden Cam, og den har en befolkning på omkring 123.000. Byen er en af Englands ældste og blev grundlagt allerede i 1207. Cambridge har flere smukke bygninger, hvoraf den mest berømte er Cambridge University. Den blev grundlagt i 1209, og King’s College Chapel er fra det 15. århundrede. 

Cambridge er også hjemsted for flere museer, hvoraf de mest populære er Kettle’s Yard kunstmuseum, Museum of Archaeology and Anthropology, og Imperial War Museum. Imperial War Museum ligger i Duxford 20 km (13 mil) syd for Cambridge.