Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje London Stansted Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London Stansted Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London Stansted Lufthavn miniguide

Billeje London Stansted Lufthavn

Biludlejning London Stansted Lufthavn

London Stansted Airport (STN) er placeret cirka 50 kilometer nord-øst for London .Det er den tredje travleste lufthavn i Storbritannien og en af Londons fem internationale lufthavne.Den nemmeste måde at komme til og fra London er med tog, der kører hver 15 minutter fra lufthavnen og tager 45 minutter. Fem forskellige selskaber tilbyder billeje.

I 2008 overtog lufthavnen håndteres 22.360.364 passagerer. London Stansted benyttes primært af lavprisselskaber som Ryanair og EasyJet, og fungerer også som en hub for disse virksomheder. Fra Stansted, et fly til 160 forskellige destinationer i Europa og Nordafrika.

Lufthavnen har et bredt udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Der er to hoteller i lufthavnen. En shuttle bus opererer fra London Stansted til Hilton London Stansted.Den nye Radisson SAS hotel ligger to minutter fra lufthavnen og kan nås via en gangbro med et tag.United Business Center er placeret tæt på lufthavnen, med mødelokaler og kontorer.

Dansk