Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cambridge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cambridge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cambridge miniguide

Billeje Cambridge
Biludlejning Cambridge

Cambridge er en by og administrativt center i amtet Cambridgeshire. Amtet ligger øst i den sydlige del af England, mens byen er beliggende syd for amtet.Floden Cam løber gennem byen og indbyggerne blev målt på over 120, 000 (2008) inden for bygrænsen. Cambridge blev chartret i 1207 og er et af landets ældste byer.

Cambridge er mest kendt for at være en universitetsby, og University of Cambridge er Englands næstældste universitet og den fjerde ældste. Universitetet blev grundlagt i 1200-tallet og universitetets bygninger er historiske og statelige. En stor del af byen bærer præg af middelalderen, såsom gader og broer. Der er masser at komme til Cambridge, ikke bare museer, udstillinger og historiske bygninger. Der er flere teatre, koncertsteder og festivaler, herunder en Shakespeare festival, jazz festival og øl festival.

London Stansted Airport er den nærmeste lufthavn til Cambridge og er beliggende ca. 50 km mod syd.Andre større lufthavne er inden for kørselsafstand af byen såsom London Gatwick og Heathrow .