Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cambridge

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cambridge inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cambridge miniguide

Billeje Cambridge

Biludlejning Cambridge

Cambridge er en by og administrativt center i amtet Cambridgeshire. Amtet ligger øst i den sydlige del af England , mens byen er beliggende syd for amtet.Floden Cam løber gennem byen og indbyggerne blev målt på over 120, 000 (2008) inden for bygrænsen. Cambridge blev chartret i 1207 og er et af landets ældste byer.

Cambridge er mest kendt for at være en universitetsby, og University of Cambridge er Englands næstældste universitet og den fjerde ældste. Universitetet blev grundlagt i 1200-tallet og universitetets bygninger er historiske og statelige. En stor del af byen bærer præg af middelalderen, såsom gader og broer. Der er masser at komme til Cambridge, ikke bare museer, udstillinger og historiske bygninger. Der er flere teatre, koncertsteder og festivaler, herunder en Shakespeare festival, jazz festival og øl festival.

London Stansted Airport er den nærmeste lufthavn til Cambridge og er beliggende ca. 50 km mod syd.Andre større lufthavne er inden for kørselsafstand af byen såsom London Gatwick og Heathrow .

Dansk