Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje London Gatwick Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i London Gatwick Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

London Gatwick Lufthavn miniguide

Billeje London Gatwick Lufthavn

Biludlejning London Gatwick Lufthavn

London Gatwick Airport (LGW) ligger ca 45 km syd for det centrale London, og det tager ca. 30 til 50 minutter med tog fra London stationer. For at komme til lufthavnen med bil eller bus du kører langs M23 motorvejen og tager fra ved frakørsel 9 Der er også muligheder for biler og taxaer i lufthavnen.

London Gatwick Lufthavn er den anden travleste lufthavn i Storbritannien med over 32 millioner passagerer i 2009. Nogle af de flyselskaber, der opererer på lufthavnen er Scandinavian Airlines, British Airways og U. S. Airways, der tilbyder flyvninger til mange dele af verden, herunder Napoli, Vancouver og Sharm El Sheikh.

Lufthavnen har en bredt udvalg af barer, restauranter og butikker som Hugo Boss, Mango og Accessorize.

Dansk