Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Wuppertal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wuppertal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wuppertal miniguide

Billeje Wuppertal
Biludlejning Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 indbyggere (2008), er en forholdsvis “ny” by i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland tilstand Nordhrein-Westfalen.Wuppertal opstod, da flere mindre byer i den sydlige del af Ruhr-området – langs floden Wupper – blev fusioneret.

Byens mest berømte vartegn er den særprægede flyvevej – en monorail-system, hvor bilerne hænger i en specielt konstrueret sti 12 meter over floden Wupper, der følger toget langs en strækning på mere end 13 km. “Wuppertal Schwebebahn” blev bygget så tidligt som i slutningen af 1890’s, og er – ud over at være et vigtigt middel til transport i byen – også en stor attraktion.

I øvrigt nævnes Stadthalle Wuppertal som en vigtig attraktion. Det er en monumental bygning i nyklasissistisk stil, som blev afsluttet i 1900 – og som sådan indeholder en koncertsal er kendt for sin fremragende akustik. Blandt byens museer har Wuppertal Uhrenmuseum nævnt særskilt. Der er en særlig museum for ure / ure fra forskellige historiske epoker.

For mere familievenlige attraktioner er Zoo Wuppertal Zoo er et populært turistmål, hvor der i dag er omkring 5000 dyr. Det blev oprettet allerede i 1880.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn/”>Dusseldorf Airport, der ligger 27 km vest for Wuppertal.