Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Wuppertal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Wuppertal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Wuppertal miniguide

Billeje Wuppertal

Biludlejning Wuppertal

Wuppertal, som har ca. 360.000 indbyggere (2008), er en forholdsvis “ny” by i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland tilstand Nordhrein-Westfalen.Wuppertal opstod, da flere mindre byer i den sydlige del af Ruhr-området – langs floden Wupper – blev fusioneret.

Byens mest berømte vartegn er den særprægede flyvevej – en monorail-system, hvor bilerne hænger i en specielt konstrueret sti 12 meter over floden Wupper, der følger toget langs en strækning på mere end 13 km. “Wuppertal Schwebebahn” blev bygget så tidligt som i slutningen af 1890’s, og er – ud over at være et vigtigt middel til transport i byen – også en stor attraktion.

I øvrigt nævnes Stadthalle Wuppertal som en vigtig attraktion. Det er en monumental bygning i nyklasissistisk stil, som blev afsluttet i 1900 – og som sådan indeholder en koncertsal er kendt for sin fremragende akustik. Blandt byens museer har Wuppertal Uhrenmuseum nævnt særskilt. Der er en særlig museum for ure / ure fra forskellige historiske epoker.

For mere familievenlige attraktioner er Zoo Wuppertal Zoo er et populært turistmål, hvor der i dag er omkring 5000 dyr. Det blev oprettet allerede i 1880.

Den nærmeste lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn/”>Dusseldorf Airport , der ligger 27 km vest for Wuppertal.

Dansk