Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ettlingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ettlingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ettlingen miniguide

Billeje Ettlingen

Biludlejning Ettlingen

Ettlingen ligger i det sydøstlige Tyskland , i Baden-Württemberg (i den nordlige Schwarzwald) – kun 13 km fra grænsen til Frankrig .River Alb, som er en biflod til Rhinen, løber gennem byen – der er ca. 39.000 indbyggere.

Ettlingen var et vigtigt trafikknudepunkt allerede i romertiden – og er nævnt i historiske kilder som byen fra de 700’s. Den gamle by har sin middelalderlige karakter stadig intakt, og blandt attraktionerne finder vi resterne af den gamle bymur og en imponerende slot anlæg, hvor de ældste dele er fra 1200-tallet.

Andre attraktioner til den gamle rådhus tårn – også fra 1200-tallet – er nævnt. Rådhuset, som også er en attraktion, er en del yngre (opført i 1738). Et særligt træk ved den gamle bymidte er også flere fontæner, som har stået her siden middelalderen.

Nærmeste internationale lufthavn er Karsruhe / Baden-Baden Lufthavn, 7 km nordvest for Ettlingen.

Dansk