Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ettlingen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ettlingen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ettlingen miniguide

Billeje Ettlingen
Biludlejning Ettlingen

Ettlingen ligger i det sydøstlige Tyskland, i Baden-Württemberg (i den nordlige Schwarzwald) – kun 13 km fra grænsen til Frankrig .River Alb, som er en biflod til Rhinen, løber gennem byen – der er ca. 39.000 indbyggere.

Ettlingen var et vigtigt trafikknudepunkt allerede i romertiden – og er nævnt i historiske kilder som byen fra de 700’s. Den gamle by har sin middelalderlige karakter stadig intakt, og blandt attraktionerne finder vi resterne af den gamle bymur og en imponerende slot anlæg, hvor de ældste dele er fra 1200-tallet.

Andre attraktioner til den gamle rådhus tårn – også fra 1200-tallet – er nævnt. Rådhuset, som også er en attraktion, er en del yngre (opført i 1738). Et særligt træk ved den gamle bymidte er også flere fontæner, som har stået her siden middelalderen.

Nærmeste internationale lufthavn er Karsruhe / Baden-Baden Lufthavn, 7 km nordvest for Ettlingen.