Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rheine

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rheine inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rheine miniguide

Billeje Rheine

Biludlejning Rheine – Foto: © Tubantia

Rheine, af de ca. 77.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Ems i delstaten Nordrhein-Westfalen – alle i den vestlige del Tyskland .Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1327, men blev fuldstændig ødelagt under 30 årskrigen i 1600-tallet.

En af de største attraktioner er Rheine Kloster Bent Lage, som blev etableret i 1437, men afsluttet kun 200 år senere. I dag driver de tidligere kloster som museum. En attraktion af anden art er den gamle salt værker Saline Gottesgabe fra 1400-tallet – nu også et museum.

Næste til den historiske by torv Mark’s Square er den middelalderlige kirke St. Dionysius – og på nabo ejendom, finder vi, at omkring 100 år gamle St. Antonius Kirche, som har den højeste kirketårn i Westfalen (102 meter).
En populære destinationer for familier med børn zoo NaturZoo Rheine, som blev etableret i 1936. Der er 300 forskellige dyrearter.

Den nærmeste lufthavn er Münster / Osnabrück Lufthavn – ca. 25 km syd-øst for Rheine.

Dansk