Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rheine

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rheine inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rheine miniguide

Billeje Rheine
Biludlejning Rheine – Foto: © Tubantia

Rheine, af de ca. 77.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Ems i delstaten Nordrhein-Westfalen – alle i den vestlige del Tyskland .Byen fik sine handelspartnere rettigheder i 1327, men blev fuldstændig ødelagt under 30 årskrigen i 1600-tallet.

En af de største attraktioner er Rheine Kloster Bent Lage, som blev etableret i 1437, men afsluttet kun 200 år senere. I dag driver de tidligere kloster som museum. En attraktion af anden art er den gamle salt værker Saline Gottesgabe fra 1400-tallet – nu også et museum.

Næste til den historiske by torv Mark’s Square er den middelalderlige kirke St. Dionysius – og på nabo ejendom, finder vi, at omkring 100 år gamle St. Antonius Kirche, som har den højeste kirketårn i Westfalen (102 meter).
En populære destinationer for familier med børn zoo NaturZoo Rheine, som blev etableret i 1936. Der er 300 forskellige dyrearter.

Den nærmeste lufthavn er Münster / Osnabrück Lufthavn – ca. 25 km syd-øst for Rheine.