Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zittau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zittau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zittau miniguide

Billeje Zittau

Biludlejning Zittau

Zittau ligger i det østlige ../tyskland/”>Tyskland – i staten Sachsen, tæt på grænsen til både ../polen/”>Polen og ../tsjekkia/”>Tjekkiet .Kun floden Neisse adskiller Zittau fra den polske byer og Sieniawka Porajów – og afstanden til den tjekkiske grænse er kun 3 km. I dag Zittau har omkring 29.000 indbyggere – hvilket svarer til et markant fald fra de mest folkerige periode på dette tidspunkt ../tyskland/”>Tyskland var delt i to.På sit højdepunkt befolkningen blev derefter to gange så mange mennesker her.

Der er flere bemærkelsesværdige bygninger fra middelalderen og renæssancen i Zittau. Det vigtige er Salzhausen / Mars Tal (1511), Altes Gymnasium (1571), Domspachhaus am Markt (1553) og Heffterbau – som er en del af et gammelt franciskanerkloster fra det tidlige 1600-tallet. Dette er også Kulturhistorisches Franziskanerkloster Museum, hvor du kan se en samling af “Fastentücher” (fast duge) fra 1500-tallet.

Flere af byens smukke kirker har deres oprindelse i middelalderen, selv om det senere har været genstand for større ændringer / modifikationer. St. Johannis-Kirche blev bygget i 1291, men den brændte og blev genopbygget i 1700-tallet. Frauenkirche (bygget i 1355) har været hærget af brand (restaureret i 1600-tallet) – mens Weberkirche / Drefaltigkeitskirche, der oprindeligt blev bygget ca. 1500, blev udførligt ombygget og udvidet i 1700-tallet.

Nærmeste internationale lufthavn Dresden Airport, der ligger 77 km nordvest for Zittau. Det kan også nævnes, at ../tsjekkia/praha-lufthavn/”>Prags lufthavn i Tjekkiets hovedstad er Zittaus community – ca. 95 km syd for byen.

Dansk