Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Zittau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zittau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zittau miniguide

Billeje Zittau
Biludlejning Zittau

Zittau ligger i det østlige ../tyskland/”>Tyskland – i staten Sachsen, tæt på grænsen til både ../polen/”>Polen og ../tsjekkia/”>Tjekkiet .Kun floden Neisse adskiller Zittau fra den polske byer og Sieniawka Porajów – og afstanden til den tjekkiske grænse er kun 3 km. I dag Zittau har omkring 29.000 indbyggere – hvilket svarer til et markant fald fra de mest folkerige periode på dette tidspunkt ../tyskland/”>Tyskland var delt i to.På sit højdepunkt befolkningen blev derefter to gange så mange mennesker her.

Der er flere bemærkelsesværdige bygninger fra middelalderen og renæssancen i Zittau. Det vigtige er Salzhausen / Mars Tal (1511), Altes Gymnasium (1571), Domspachhaus am Markt (1553) og Heffterbau – som er en del af et gammelt franciskanerkloster fra det tidlige 1600-tallet. Dette er også Kulturhistorisches Franziskanerkloster Museum, hvor du kan se en samling af “Fastentücher” (fast duge) fra 1500-tallet.

Flere af byens smukke kirker har deres oprindelse i middelalderen, selv om det senere har været genstand for større ændringer / modifikationer. St. Johannis-Kirche blev bygget i 1291, men den brændte og blev genopbygget i 1700-tallet. Frauenkirche (bygget i 1355) har været hærget af brand (restaureret i 1600-tallet) – mens Weberkirche / Drefaltigkeitskirche, der oprindeligt blev bygget ca. 1500, blev udførligt ombygget og udvidet i 1700-tallet.

Nærmeste internationale lufthavn Dresden Airport, der ligger 77 km nordvest for Zittau. Det kan også nævnes, at ../tsjekkia/praha-lufthavn/”>Prags lufthavn i Tjekkiets hovedstad er Zittaus community – ca. 95 km syd for byen.