Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bottrop

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bottrop inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bottrop miniguide

Billeje Bottrop

Biludlejning Bottrop

Bottrop er placeret langt nord for Ruhr-distriktet i den vestlige del af Tyskland , og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Det ligger ved floden Emscher og har ca 120.000 indbyggere (2007).

Bottrop er en vigtig jernbaneknudepunkt og er kendt for sine kulminer – som startede i 1860’erne. Byen har mange attraktive kultur-og fritidsfaciliteter, herunder Bottorp Alpine Center – som har verdens længste indendørs skiløjpe.

Et af byens vartegn er tetraeder, den 50-meter-høje stålkonstruktion fra 1995.

Andre turistattraktioner i Bottorp er: City Hall fra 1910, flere historiske kirker – herunder Martinskirche fra 1884, Film Park – film og underholdning park for hele familien og Schloss Beck – en barokslot fra 1700-tallet – som i dag drives som en lille forlystelsespark.

Byen har også flere museer, herunder Josef Albers Museum med kunstudstillinger og lokalhistoriske udstillinger. Derudover er der flere parker og rekreative områder, shopping og meget mere natteliv steder.

Den nærmeste lufthavn er Düsseldorf International Airport , som ligger 46 km syd for Bottorp.

Dansk