Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bottrop

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bottrop inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bottrop miniguide

Billeje Bottrop
Biludlejning Bottrop

Bottrop er placeret langt nord for Ruhr-distriktet i den vestlige del af Tyskland, og tilhører staten Nordrhein-Westfalen.Det ligger ved floden Emscher og har ca 120.000 indbyggere (2007).

Bottrop er en vigtig jernbaneknudepunkt og er kendt for sine kulminer – som startede i 1860’erne. Byen har mange attraktive kultur-og fritidsfaciliteter, herunder Bottorp Alpine Center – som har verdens længste indendørs skiløjpe.

Et af byens vartegn er tetraeder, den 50-meter-høje stålkonstruktion fra 1995.

Andre turistattraktioner i Bottorp er: City Hall fra 1910, flere historiske kirker – herunder Martinskirche fra 1884, Film Park – film og underholdning park for hele familien og Schloss Beck – en barokslot fra 1700-tallet – som i dag drives som en lille forlystelsespark.

Byen har også flere museer, herunder Josef Albers Museum med kunstudstillinger og lokalhistoriske udstillinger. Derudover er der flere parker og rekreative områder, shopping og meget mere natteliv steder.

Den nærmeste lufthavn er Düsseldorf International Airport, som ligger 46 km syd for Bottorp.