Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kiel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiel miniguide

Billeje Kiel

Biludlejning Kiel

Havnebyen Kiel er beliggende i det nordlige Tyskland – specifikt om Østersøen, og er hovedstad i Schleswig-Holstein.Byen har 237.000 indbyggere (2008), og har færgeforbindelser til en række andre lande – herunder Oslo i Norge og Göteborg i Sverige.

Kiel var chartret I 1242, og har et universitet, der blev grundlagt i 1665. Byen er kendt for at være en seilsports sted – med den berømte årlige sejltur “Kieler Woche” i juni måned som et populært højdepunkt.

Byen blev delvist ødelagt under 2 Verdenskrig, og har kun få historiske bygninger tilbage. Berømte turistattraktioner i Kiel omfatte City Hall fra 1911 med dens 106 meter høje tårn, er de vigtigste kirke St. Nicholas fra 1875, en udstillingshal Ostseehalle, vandtårn Ravensberg, den botaniske have, computer museum, flere kunstgallerier, Maritime Museum, Zoologisk Museum og Opera House.

15-km nord for centrum’s laboratorium-Marine Ehrenmal – en 85 meter høj monument – til minde om søfolk, der døde i løbet af 1 World War II. Laboratorium site har også gode svømme med smukke sandstrande.

Nærmeste lufthavn, Hamborg Airport , som ligger 93 km syd for Kiel.

Dansk