Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kiel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kiel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kiel miniguide

Billeje Kiel
Biludlejning Kiel

Havnebyen Kiel er beliggende i det nordlige Tyskland – specifikt om Østersøen, og er hovedstad i Schleswig-Holstein.Byen har 237.000 indbyggere (2008), og har færgeforbindelser til en række andre lande – herunder Oslo i Norge og Göteborg i Sverige.

Kiel var chartret I 1242, og har et universitet, der blev grundlagt i 1665. Byen er kendt for at være en seilsports sted – med den berømte årlige sejltur “Kieler Woche” i juni måned som et populært højdepunkt.

Byen blev delvist ødelagt under 2 Verdenskrig, og har kun få historiske bygninger tilbage. Berømte turistattraktioner i Kiel omfatte City Hall fra 1911 med dens 106 meter høje tårn, er de vigtigste kirke St. Nicholas fra 1875, en udstillingshal Ostseehalle, vandtårn Ravensberg, den botaniske have, computer museum, flere kunstgallerier, Maritime Museum, Zoologisk Museum og Opera House.

15-km nord for centrum’s laboratorium-Marine Ehrenmal – en 85 meter høj monument – til minde om søfolk, der døde i løbet af 1 World War II. Laboratorium site har også gode svømme med smukke sandstrande.

Nærmeste lufthavn, Hamborg Airport, som ligger 93 km syd for Kiel.