Biludlejning Greifswald

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Greifswald

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Greifswald inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Greifswald miniguide

Billeje Greifswald

Biludlejning Greifswald

Greifswald ligger i det nordøstlige Tyskland , ved floden Ryck som løber ud i Østersøen.Byen har 54.000 indbyggere (2007) og hører til delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Greifswald er en havneby, industri-og universitetsby, som også har et rigt kulturliv – i teater, museer og flere historiske bygninger. Universitetet blev grundlagt i 1456 og er et af de ældste i Europa.

I Altstadt – Old Town – der er mange smukke bygninger fra middelalderen. Nogle af de mest besøgte er St Mary’s Church, James Kirke og St. Nicholas Church – alle fra 1200 – og 1300’s. Den Marktplatz med Town Hall fra 1400-tallet er et besøg værd.

En stor turistattraktion i Greifswald er Pommersches Landes Museum – et museum med udstillinger inden for geologi, arkæologi, folklore og kunst.

Et par miles øst for byen fiskerleje Wieck er et populært udflugtsmål for turister i Greifswald. Wieck har en behagelig maritim atmosfære – og her er der flere idylliske fiskerleje hus og kloster ruiner beskydning fra 1199.

Ellers Greifswald tilbyde besøgende gode muligheder for at svømme med sandstrande og mange rekreative områder.
Den nærmeste regional lufthavn er Heringsdorft Airport, der ligger 70 km sydøst for Greifswald.

Alternativt lufthavn Rostock – Laage Lufthavn er brugt.Det er beliggende 106 km vest for Greifswald.