Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Amberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amberg miniguide

Billeje Amberg

Biludlejning Amberg

Amberg ligger i den sydlige tyske delstat Bayern, Tyskland – særligt i regionen Oberpfalz.Byen har ca. 45.000 indbyggere, er først nævnt i skriftlige kilder i år 1034.

Det gamle centrum Amberg anses for at være blandt de bedst bevarede middelalderlige kvartaler i Europa. Det er omgivet af en ringmur med flere tårne – i folkemunde kendt som A (æg), efter formen.

Der er en række imponerende kirker og andre bygninger. Blandt de mest prominente enkelte attraktioner er omfattet bro Stadt briller – som oprindeligt var en del af byens middelalderlige befæstning. Ellers nævnes Neues Schloss – et slot, der oprindeligt blev bygget i 1400-tallet og renoveret i 1603.

Andre populære attraktioner i Amberg er Eh’häusl (“Den lille bryllup hus), bygget i 1728 og i dag karakteriseert som verdens mindste hotel (kun 2 m bred) – plus Mariahilfberg Franciscan kloster, beliggende på en bakke i nærheden af centrum. Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , ca 56 km vest for Amberg.

Dansk