Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Amberg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Amberg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Amberg miniguide

Billeje Amberg
Biludlejning Amberg

Amberg ligger i den sydlige tyske delstat Bayern, Tyskland – særligt i regionen Oberpfalz.Byen har ca. 45.000 indbyggere, er først nævnt i skriftlige kilder i år 1034.

Det gamle centrum Amberg anses for at være blandt de bedst bevarede middelalderlige kvartaler i Europa. Det er omgivet af en ringmur med flere tårne – i folkemunde kendt som A (æg), efter formen.

Der er en række imponerende kirker og andre bygninger. Blandt de mest prominente enkelte attraktioner er omfattet bro Stadt briller – som oprindeligt var en del af byens middelalderlige befæstning. Ellers nævnes Neues Schloss – et slot, der oprindeligt blev bygget i 1400-tallet og renoveret i 1603.

Andre populære attraktioner i Amberg er Eh’häusl (“Den lille bryllup hus), bygget i 1728 og i dag karakteriseert som verdens mindste hotel (kun 2 m bred) – plus Mariahilfberg Franciscan kloster, beliggende på en bakke i nærheden af centrum. Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport, ca 56 km vest for Amberg.