Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Dachau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dachau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dachau miniguide

Billeje Dachau
Biludlejning Dachau

Dachau ligger i det sydlige Tyskland ved floden Amper – et par kilometer fra München, og tilhører delstat Bayern.Dachau har 41.000 indbyggere (2008), og er en industriel by.

Dachau har et rigt kulturliv, og i den gamle bydel er historiske bygninger, museer og kunstgallerier.
En stor turistattraktion i byen er Dachau Palace fra 1700-tallet, beliggende på en bakke. Slottet er åbent for offentligheden, og det sted er omgivet af smukke haver.

Andre attraktioner i byen er den katolske kirke St. James fra 1625 – med sine 44 meter høje tårn fra 1.678, Water Tower, fra 1910 og “Neue Gallerie Dachau” – byens galleri med en udstilling af moderne kunst.

Dachau koncentrationslejr var den første lejr i Tyskland – begyndte i 1933. Mindst 190.000 fanger døde her i løbet af 13 år webstedet var i drift, og sammen med KZ-lejren i Auschwitz Dacha er blevet et symbol på nazisternes koncentrationslejre. Lejren har nu et mindesmærke og det sted, bliver besøgt af mere end 600.000 om året.

Den nærmeste lufthavn er Munich Airport, der ligger 30 km nordøst for Dachau.