Biludlejning Dachau

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Dachau

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Dachau inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Dachau miniguide

Billeje Dachau

Biludlejning Dachau

Dachau ligger i det sydlige Tyskland ved floden Amper – et par kilometer fra München , og tilhører delstat Bayern.Dachau har 41.000 indbyggere (2008), og er en industriel by.

Dachau har et rigt kulturliv, og i den gamle bydel er historiske bygninger, museer og kunstgallerier.
En stor turistattraktion i byen er Dachau Palace fra 1700-tallet, beliggende på en bakke. Slottet er åbent for offentligheden, og det sted er omgivet af smukke haver.

Andre attraktioner i byen er den katolske kirke St. James fra 1625 – med sine 44 meter høje tårn fra 1.678, Water Tower, fra 1910 og “Neue Gallerie Dachau” – byens galleri med en udstilling af moderne kunst.

Dachau koncentrationslejr var den første lejr i Tyskland – begyndte i 1933. Mindst 190.000 fanger døde her i løbet af 13 år webstedet var i drift, og sammen med KZ-lejren i Auschwitz Dacha er blevet et symbol på nazisternes koncentrationslejre. Lejren har nu et mindesmærke og det sted, bliver besøgt af mere end 600.000 om året.

Den nærmeste lufthavn er Munich Airport, der ligger 30 km nordøst for Dachau.