Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Velbert

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velbert inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velbert miniguide

Billeje Velbert

Biludlejning Velbert – Foto: © Ticketautomat

Velbert, som er en mellemstor by med ca. 90.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Ruhr i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland – specielt i delstaten Nordrhein-Westfalen.Det er en del af byområdet Rheinschiene, såsom også statens hovedstad ../tyskland/dusseldorf/”>Duesseldorf .Den samlede befolkning i dette område er omkring 7,5 mio. Velbert, som ligger i et kuperet 200-300 m, det højeste byen her.

Byen er kendt for mange store kulturelle begivenheder – herunder i byens 25 år gamle kulturelle mødested, Forum Niederberg. Der er en teater-og koncertsal sæder 700 mennesker, rummelige konvention faciliteter – plus et særligt Museum: Deutsches Schloss-und Beschlägemuseum. Her finder du en stor samling af historiske nøgler, låse, beslag og hængsler – som afspejler Velberts lang tradition som produktionssted for netop sådanne poster.

En anden populær attraktion er Schloss Hardenberg i bydelen Neviges – et slot med rødder i 1100-tallet, men fik sin nuværende udformning 500 år senere. Det finder sted regelmæssigt spændende kulturelle arrangementer. I nærheden ligger ruinerne af en fæstning konstruktion fra middelalderen – Burg Hardenberg.

Velberts mest berømte vartegn er den radio mast Rundfunk Sender Langenberg, der spænder over hele 301 meter i luften.

Der er en lille regional lufthavn 10 km nordvest for Velbert – Essen / Mülheim lufthavn, mens den nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn/”>Dusseldorf Airport , der ligger 27 km sydvest for byen.

Dansk