Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Velbert

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velbert inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velbert miniguide

Billeje Velbert
Biludlejning Velbert – Foto: © Ticketautomat

Velbert, som er en mellemstor by med ca. 90.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Ruhr i det vestlige ../tyskland/”>Tyskland – specielt i delstaten Nordrhein-Westfalen.Det er en del af byområdet Rheinschiene, såsom også statens hovedstad ../tyskland/dusseldorf/”>Duesseldorf .Den samlede befolkning i dette område er omkring 7,5 mio. Velbert, som ligger i et kuperet 200-300 m, det højeste byen her.

Byen er kendt for mange store kulturelle begivenheder – herunder i byens 25 år gamle kulturelle mødested, Forum Niederberg. Der er en teater-og koncertsal sæder 700 mennesker, rummelige konvention faciliteter – plus et særligt Museum: Deutsches Schloss-und Beschlägemuseum. Her finder du en stor samling af historiske nøgler, låse, beslag og hængsler – som afspejler Velberts lang tradition som produktionssted for netop sådanne poster.

En anden populær attraktion er Schloss Hardenberg i bydelen Neviges – et slot med rødder i 1100-tallet, men fik sin nuværende udformning 500 år senere. Det finder sted regelmæssigt spændende kulturelle arrangementer. I nærheden ligger ruinerne af en fæstning konstruktion fra middelalderen – Burg Hardenberg.

Velberts mest berømte vartegn er den radio mast Rundfunk Sender Langenberg, der spænder over hele 301 meter i luften.

Der er en lille regional lufthavn 10 km nordvest for Velbert – Essen / Mülheim lufthavn, mens den nærmeste internationale lufthavn er ../tyskland/dusseldorf-lufthavn/”>Dusseldorf Airport, der ligger 27 km sydvest for byen.