Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Regensburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Regensburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Regensburg miniguide

Billeje Regensburg

Biludlejning Regensburg

Regensburg er det administrative centrum i regionen Oberpfalz – i det sydøstlige hjørne af Tyskland , nærmere bestemt sammenløbet af Regen og Donau mødes i staten Bayern.Der har været en bosættelse på stedet siden stenalderen, og i år 179 e.Kr.Kr. Romerne byggede en større fort. Dagens Regensburg har netop over 130.000 indbyggere (2008).

I 1992 Rhinen-Main-Donau-kanalen blev afsluttet til Regensburg, så byen er nu placeret på en vandveje – i kombination med Tysklands store flodsystemer – forbinder Sortehavet med Nordsøen. De flod byen Regensburg er således også en vigtig havneby.

Blandt de vigtigste seværdigheder i Regensburg er byens mange smukke kirker. Den gotiske katedral Regensburger Dom (opført i den sidste del af 1200-tallet) er dominerende i bybilledet. Der er flere andre interessante kirker her – herunder Jakobskirche (Schottenkirche St. James), en romansk basilika fra de tidlige 1100’s. Nævnes skal også ruinerne af Stiftkirche Obermünster fra 1010. En anden særlig attraktion er den gamle stenbro, som allerede var brugt af den middelalderlige korsfarerne.

Regensburg har også flere store teater (herunder de store Stadttheater am Bismarck Platz) – samt et antal museer og andre kulturelle institutioner.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , der ligger 90 km nordvest for Regensburg.

Dansk