Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Regensburg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Regensburg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Regensburg miniguide

Billeje Regensburg
Biludlejning Regensburg

Regensburg er det administrative centrum i regionen Oberpfalz – i det sydøstlige hjørne af Tyskland, nærmere bestemt sammenløbet af Regen og Donau mødes i staten Bayern.Der har været en bosættelse på stedet siden stenalderen, og i år 179 e.Kr.Kr. Romerne byggede en større fort. Dagens Regensburg har netop over 130.000 indbyggere (2008).

I 1992 Rhinen-Main-Donau-kanalen blev afsluttet til Regensburg, så byen er nu placeret på en vandveje – i kombination med Tysklands store flodsystemer – forbinder Sortehavet med Nordsøen. De flod byen Regensburg er således også en vigtig havneby.

Blandt de vigtigste seværdigheder i Regensburg er byens mange smukke kirker. Den gotiske katedral Regensburger Dom (opført i den sidste del af 1200-tallet) er dominerende i bybilledet. Der er flere andre interessante kirker her – herunder Jakobskirche (Schottenkirche St. James), en romansk basilika fra de tidlige 1100’s. Nævnes skal også ruinerne af Stiftkirche Obermünster fra 1010. En anden særlig attraktion er den gamle stenbro, som allerede var brugt af den middelalderlige korsfarerne.

Regensburg har også flere store teater (herunder de store Stadttheater am Bismarck Platz) – samt et antal museer og andre kulturelle institutioner.

Nærmeste internationale lufthavn Nuremberg Airport , der ligger 90 km nordvest for Regensburg.