Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gera miniguide

Billeje Gera
Biludlejning Gera

Gera (100.200 indbyggere i 2009) ligger ved floden Weisse Elster i den centrale del af Tyskland, og tilhører staten Thüringen.Grundlagt i år 995 og var chartret i 1237

Gera har et rigt kulturliv med museer, teater og årlige festivaler, samt en række historiske seværdigheder. Ved Markt – byens centrale torv – er rådhuset fra 1576 i renæssancestil. En tur ind i rådhuset ottekantede tårn (57 meter høj) er en populær turistattraktion, hvor du har en fantastisk udsigt over byen.

Andre seværdigheder i Gera: Otto-Dix-Haus – udstilling af værker af Otto Dix, (1891-1969), det kongelige palads Oster Stein – oprindeligt fra 1100-tallet, teater fra 1902, St. Salvatorkirken fra 1720, St. Mary’s Church fra 1440, The Natural History Museum – og byens ældste bygning, “Febersche”, som i dag huser en kunst og kunsthåndværk museum.
Ellers Gera botaniske og zoologiske haver, smukke parker og rekreative områder, gode indkøbsmuligheder med indkøbscentre og stormagasiner – og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Leipzig-Altenburg Lufthavn, der ligger 47 km nord-øst for Gera.