Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gera miniguide

Billeje Gera

Biludlejning Gera

Gera (100.200 indbyggere i 2009) ligger ved floden Weisse Elster i den centrale del af Tyskland , og tilhører staten Thüringen.Grundlagt i år 995 og var chartret i 1237

Gera har et rigt kulturliv med museer, teater og årlige festivaler, samt en række historiske seværdigheder. Ved Markt – byens centrale torv – er rådhuset fra 1576 i renæssancestil. En tur ind i rådhuset ottekantede tårn (57 meter høj) er en populær turistattraktion, hvor du har en fantastisk udsigt over byen.

Andre seværdigheder i Gera: Otto-Dix-Haus – udstilling af værker af Otto Dix, (1891-1969), det kongelige palads Oster Stein – oprindeligt fra 1100-tallet, teater fra 1902, St. Salvatorkirken fra 1720, St. Mary’s Church fra 1440 , The Natural History Museum – og byens ældste bygning, “Febersche”, som i dag huser en kunst og kunsthåndværk museum.
Ellers Gera botaniske og zoologiske haver, smukke parker og rekreative områder, gode indkøbsmuligheder med indkøbscentre og stormagasiner – og et varieret natteliv.

Den nærmeste lufthavn er Leipzig-Altenburg Lufthavn , der ligger 47 km nord-øst for Gera.

Dansk