Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Stralsund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stralsund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stralsund miniguide

Billeje Stralsund

Biludlejning Stralsund

Stralsund ligger i det nordøstlige hjørne af Tyskland – i delstaten Mecklenburg-Vorpommern – og en havn ved Østersøen, ca.60.000 beboere (2008). Strelasund Strait adskiller øen Rügen Stralsund, byen har en bro forbindelse med brugen af den historiske fæstning øen Dånholm.

Stralsund kaldes ofte “Gateway to Rügen” – og mange kombinere en tur her med et besøg i Sassnitz, som er kendt for svømning og kurby nordøst for Rügen (52 km fra Stralsund). Herfra er der også passagerfærger til Bornholm, Trelleborg i Sverige ,Klaipeda i Litauen og St. Petersborg i Rusland .

Hele gamle by Stralsund (med rødder tilbage til hansestaden periode af 1200 – og 1300-tal) er på UNESCO’s World Heritage List. Her er alle 570 velbevarede middelalderlige bygninger – og af disse er følgende de mest kendte: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsund Rathaus (rådhus fra 1200-tallet), Katharinenkloster (opført ca. 1250 – home dag en kulturhistorie) og Johanniskloster (opført 1254 – i dag er det Stralsund Stadsarkiv). Nævnes skal også være svenske regering slottet fra ca 1730.I perioden 1648-1815 var den kendsgerning, Stralsund og Rügen i svensk besiddelse, som en del af den svenske Pommern region.

Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Airport, som ligger ca. 100 km sydvest for Stralsund.

Dansk