Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Stralsund

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Stralsund inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Stralsund miniguide

Billeje Stralsund
Biludlejning Stralsund

Stralsund ligger i det nordøstlige hjørne af Tyskland – i delstaten Mecklenburg-Vorpommern – og en havn ved Østersøen, ca.60.000 beboere (2008). Strelasund Strait adskiller øen Rügen Stralsund, byen har en bro forbindelse med brugen af den historiske fæstning øen Dånholm.

Stralsund kaldes ofte “Gateway to Rügen” – og mange kombinere en tur her med et besøg i Sassnitz, som er kendt for svømning og kurby nordøst for Rügen (52 km fra Stralsund). Herfra er der også passagerfærger til Bornholm, Trelleborg i Sverige,Klaipeda i Litauen og St. Petersborg i Rusland.

Hele gamle by Stralsund (med rødder tilbage til hansestaden periode af 1200 – og 1300-tal) er på UNESCO’s World Heritage List. Her er alle 570 velbevarede middelalderlige bygninger – og af disse er følgende de mest kendte: Nikolaikirche (1276), Marienkirche (1298), Jakobikirche (1303), Stralsund Rathaus (rådhus fra 1200-tallet), Katharinenkloster (opført ca. 1250 – home dag en kulturhistorie) og Johanniskloster (opført 1254 – i dag er det Stralsund Stadsarkiv). Nævnes skal også være svenske regering slottet fra ca 1730.I perioden 1648-1815 var den kendsgerning, Stralsund og Rügen i svensk besiddelse, som en del af den svenske Pommern region.

Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Airport, som ligger ca. 100 km sydvest for Stralsund.