Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trelleborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trelleborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trelleborg miniguide

Billeje Trelleborg

Biludlejning Trelleborg

Trelleborg er Sveriges sydligste by.Det har ca. 26.000 indbyggere og ligger i Skåne (som er navnet på både et landskab og en lan).

Trelleborg er først nævnt i skriftlige kilder i 1257, men har sin oprindelse tidligere – vikingerne – når der var en ring slot (kaldet en “civil tjener”) her. Dette er for nylig blevet rekonstrueret efter en arkæologisk fund, og er i dag en af de mest populære attraktioner.

Andre seværdigheder i Trelleborg er det gamle vandtårn fra 1912 (som i øjeblikket omfatter en cafe), Trelleborg City Park (bygget i 1896) og Art Museum Axel Ebbesen Konsthall.

Trelleborg er ellers kendt som en travl havneby, som er at gennemføre en omfattende transport både gods og passagerer. Færgen link herfra både Sassnitz, Rostock og Travemünde i Tyskland – og Swinoujscie i Polen.

Den nærmeste større lufthavn er Malmö Airport (Sturup) , beliggende i Svedala, 28 km nordvest for Trelleborg.

Dansk