Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trelleborg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trelleborg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trelleborg miniguide

Billeje Trelleborg
Biludlejning Trelleborg

Trelleborg er Sveriges sydligste by.Det har ca. 26.000 indbyggere og ligger i Skåne (som er navnet på både et landskab og en lan).

Trelleborg er først nævnt i skriftlige kilder i 1257, men har sin oprindelse tidligere – vikingerne – når der var en ring slot (kaldet en “civil tjener”) her. Dette er for nylig blevet rekonstrueret efter en arkæologisk fund, og er i dag en af de mest populære attraktioner.

Andre seværdigheder i Trelleborg er det gamle vandtårn fra 1912 (som i øjeblikket omfatter en cafe), Trelleborg City Park (bygget i 1896) og Art Museum Axel Ebbesen Konsthall.

Trelleborg er ellers kendt som en travl havneby, som er at gennemføre en omfattende transport både gods og passagerer. Færgen link herfra både Sassnitz, Rostock og Travemünde i Tyskland – og Swinoujscie i Polen.

Den nærmeste større lufthavn er Malmö Airport (Sturup), beliggende i Svedala, 28 km nordvest for Trelleborg.