Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Malmø Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malmø Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malmø Lufthavn miniguide

Billeje Malmø Lufthavn
Biludlejning Malmø Lufthavn – Foto: © Jorchr

Malmö Airport, også kaldet Sturup Airport (IATA: MMX), lufthavnen er beliggende lige udenfor Svedala ca 28 km fra Malmø, 26 km fra Lund og 55 km fra centrum af../danmark/kobenhavn/”>København .Der er en bus fra lufthavnen til både Malmø og Lund, og der er planer om at bygge jernbane til København. De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Europcar, Hertz, Budget, Sixt og Mabie.

1.527.220 passagerer besøgte Malmö Airport i 2009, og er Sverige 5 største lufthavn.Det bliver besøgt af mange charterfly, som primært flyver perioden fra januar til juni, til destinationer i det sydlige Europa og Tyrkiet. Alle tre forskellige selskaber, der flyver til Bagdad fra Malmø.

Malmö Airport har 5 forskellige barer, caféer og restauranter og tre butikker, der omfatter en toldfri butik. Andre faciliteter er internetcaféer, konferencecenter, ATM. Best Western Sturup Airport Hotel ligger på lufthavnen.