Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malmø Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malmø Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malmø Lufthavn miniguide

Billeje Malmø Lufthavn

Biludlejning Malmø Lufthavn – Foto: © Jorchr

Malmö Airport, også kaldet Sturup Airport (IATA: MMX), lufthavnen er beliggende lige udenfor Svedala ca 28 km fra Malmø , 26 km fra Lund og 55 km fra centrum af../danmark/kobenhavn/”>København .Der er en bus fra lufthavnen til både Malmø og Lund, og der er planer om at bygge jernbane til København. De biludlejning repræsenteret selskaber Avis, Europcar, Hertz, Budget, Sixt og Mabie.

1.527.220 passagerer besøgte Malmö Airport i 2009, og er Sverige 5 største lufthavn.Det bliver besøgt af mange charterfly, som primært flyver perioden fra januar til juni, til destinationer i det sydlige Europa og Tyrkiet .Alle tre forskellige selskaber, der flyver til Bagdad fra Malmø.

Malmö Airport har 5 forskellige barer, caféer og restauranter og tre butikker, der omfatter en toldfri butik. Andre faciliteter er internetcaféer, konferencecenter, ATM. Best Western Sturup Airport Hotel ligger på lufthavnen.

Dansk