Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Klaipeda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klaipeda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klaipeda miniguide

Billeje Klaipeda
Biludlejning Klaipeda

Klaipeda er placeret ved indgangen til Kurisches Lagoon ved Østersøen, i det nordvestlige Lituauen. Byen er Litauens tredjestørste by med 192.000 indbyggere. Herfra færge til Kiel og Sassnitz i Tyskland og Karlshamn i Sverige.

Klaipeda blev grundlagt af den tyske sværd riddere i 1253, da byen blev opkaldt Memel. I 1328 kom det under den Tyske Orden, og i 1500-tallet blev byen en vigtig handelsby. I 1919 Klaipeda var under allieret administration, og i 1923 Litauen knyttet byen. Klaipeda er porten til Curonian Spit, et område på næsten 100 km af sandstrande. Disse er ti minutters sejlads fra den gamle havn, her er den gamle sejlskib, Meridian, og et maritimt museum. Byen er berømt for sine mange skulpturer af kunstneren Annchen von Tarau. Klapipeda har også et fotogalleri.

Klaipeda Lufthavn er 6 km fra Klaipeda, og Palanga International Airport med flere fly er 30 miles væk.