Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Klaipeda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Klaipeda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Klaipeda miniguide

Billeje Klaipeda

Biludlejning Klaipeda

Klaipeda er placeret ved indgangen til Kurisches Lagoon ved Østersøen, i det nordvestlige Lituauen. Byen er Litauens tredjestørste by med 192.000 indbyggere. Herfra færge til Kiel og Sassnitz i Tyskland og Karlshamn i Sverige.

Klaipeda blev grundlagt af den tyske sværd riddere i 1253, da byen blev opkaldt Memel. I 1328 kom det under den Tyske Orden, og i 1500-tallet blev byen en vigtig handelsby. I 1919 Klaipeda var under allieret administration, og i 1923 Litauen knyttet byen. Klaipeda er porten til Curonian Spit, et område på næsten 100 km af sandstrande. Disse er ti minutters sejlads fra den gamle havn, her er den gamle sejlskib, Meridian, og et maritimt museum. Byen er berømt for sine mange skulpturer af kunstneren Annchen von Tarau. Klapipeda har også et fotogalleri.

Klaipeda Lufthavn er 6 km fra Klaipeda, og Palanga International Airport med flere fly er 30 miles væk.

Dansk