Biludlejning Litauen

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Litauen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Litauen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Litauen miniguide

Litauen

Biludlejning Litauen

Republikken Litauen ligger i Nordeuropa, og har 3,5 millioner indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Østersøen i vest, der grænser Letland mod nord, Hviderusland mod øst og Polen mod syd.Litauen også grænser op til Kaliningrad i syd – en lille russisk administrative distrikter.

Landskabet i Litauen består af flade sletter med skove, søer og moræner. Det højeste punkt er Aukštojas Hill, som ligger 294 m.

Klimaet er en blanding af maritime og kontinentale – med moderat kolde, fugtige vintre og kølige somre.

Litauens hovedstad Vilnius , ligger sydøstlige del af landet ved floden Neris.Byen har 550.000 indbyggere (2009). Vilnius er landets administrative og kommercielle center og blev udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2009.Her er flere historiske turistattraktioner, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Andre større byer i Litauen KKaunas, Klaipeda , Siauliai og Panevezys.

Klaipeda er beliggende på vestkysten, og er landets eneste havneby – med en færgeforbindelse til sådanne Tyskland og Sverige.

Den største lufthavn i Litauen er Vilnius International Airport , som ligger 7 km syd for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde lave priser på billeje i Litauen og Riga. Prøv vores brugervenlige søgemaskine og blive overrasket over de lave priser og godt udvalg.

Dansk