Biludlejning Litauen

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Litauen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Litauen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Litauen miniguide

Litauen
Biludlejning Litauen

Republikken Litauen ligger i Nordeuropa, og har 3,5 millioner indbyggere (2009). Landet har kystlinje ved Østersøen i vest, der grænser Letland mod nord, Hviderusland mod øst og Polen mod syd.Litauen også grænser op til Kaliningrad i syd – en lille russisk administrative distrikter.

Landskabet i Litauen består af flade sletter med skove, søer og moræner. Det højeste punkt er Aukštojas Hill, som ligger 294 m.

Klimaet er en blanding af maritime og kontinentale – med moderat kolde, fugtige vintre og kølige somre.

Litauens hovedstad Vilnius, ligger sydøstlige del af landet ved floden Neris.Byen har 550.000 indbyggere (2009). Vilnius er landets administrative og kommercielle center og blev udpeget som Europæisk Kulturhovedstad i 2009.Her er flere historiske turistattraktioner, gode indkøbsmuligheder og et varieret natteliv.

Andre større byer i Litauen KKaunas, Klaipeda, Siauliai og Panevezys.

Klaipeda er beliggende på vestkysten, og er landets eneste havneby – med en færgeforbindelse til sådanne Tyskland og Sverige.

Den største lufthavn i Litauen er Vilnius International Airport, som ligger 7 km syd for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde lave priser på billeje i Litauen og Riga. Prøv vores brugervenlige søgemaskine og blive overrasket over de lave priser og godt udvalg.