Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vilnius Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vilnius Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vilnius Lufthavn miniguide

Billeje Vilnius Lufthavn
Biludlejning Vilnius Lufthavn

Vilnius International Airport (VNO) ligger 7 km syd for Vilnius .Det er den største lufthavn i Litauen .Der er både bus og tog mellem Vilnius og lufthavnen. Det er tjent med 10 forskellige bil-formet: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Hertz, AddCar, Auto Bang, Euro Renta, Ollex og Unirent.

I 2008 besøger 2.048.439 passagerer i lufthavnen, der fik en helt ny terminal i 2007. Vilnius International Airport er den vigtigste base for AirBaltic flyver til flere af de største byer i Europa. 17 forskellige flyselskaber betjener lufthavnen samt nogle charterselskaber.

Vilnius Lufthavn har toldfri, en butik, der sælger lokale souvenirs, og et godt udvalg af spisesteder med 8 forskellige barer, caféer og restauranter. Det har gratis trådløst internet, ATM, VIP-og business lounge. Skrydis Hotel ligger i lufthavnen.