Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vilnius Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vilnius Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vilnius Lufthavn miniguide

Billeje Vilnius Lufthavn

Biludlejning Vilnius Lufthavn

Vilnius International Airport (VNO) ligger 7 km syd for Vilnius .Det er den største lufthavn i Litauen .Der er både bus og tog mellem Vilnius og lufthavnen. Det er tjent med 10 forskellige bil-formet: Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Hertz, AddCar, Auto Bang, Euro Renta, Ollex og Unirent.

I 2008 besøger 2.048.439 passagerer i lufthavnen, der fik en helt ny terminal i 2007. Vilnius International Airport er den vigtigste base for AirBaltic flyver til flere af de største byer i Europa. 17 forskellige flyselskaber betjener lufthavnen samt nogle charterselskaber.

Vilnius Lufthavn har toldfri, en butik, der sælger lokale souvenirs, og et godt udvalg af spisesteder med 8 forskellige barer, caféer og restauranter. Det har gratis trådløst internet, ATM, VIP-og business lounge. Skrydis Hotel ligger i lufthavnen.

Dansk