Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vilnius

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vilnius inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vilnius miniguide

Vilnius

Biludlejning Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen og landets største by med 542.000 indbyggere.Vilnius er beliggende på begge sider af floden Neris, øst for Litauen ved grænsen til Hviderusland .
I 1994 den gamle bydel i Vilnius med UNESCO. Der er flere kirker og bygninger fra 1300 til 1900. Meget af den gamle by var en jødisk ghetto under Anden Verdenskrig.

Byen har mange smukke bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter. Den katolske katedral St. Stanislav, som blev påbegyndt i 1777 i nyklassicistisk stil, St. Anna og St. Bernadin kirker sengotisk stil. Katedralen i katakomberne. I midten af byen ligger ruinerne af Gediminas slot fra 1300-tallet. Der er god udsigt over byen.
Besøgende kan også tage en kabelbane til at få en bedre udsigt.Vilnius har en basilika fra 1251 med en krypt. Port Tower Ostra Brama levn fra det gamle fæstningsværk.

Vilnius lufthavn ligger seks miles syd for centrum af Oro Uostas.

Dansk