Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vilnius

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vilnius inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vilnius miniguide

Vilnius
Biludlejning Vilnius

Vilnius er hovedstaden i Litauen og landets største by med 542.000 indbyggere.Vilnius er beliggende på begge sider af floden Neris, øst for Litauen ved grænsen til Hviderusland .
I 1994 den gamle bydel i Vilnius med UNESCO. Der er flere kirker og bygninger fra 1300 til 1900. Meget af den gamle by var en jødisk ghetto under Anden Verdenskrig.

Byen har mange smukke bygninger i forskellige arkitektoniske stilarter. Den katolske katedral St. Stanislav, som blev påbegyndt i 1777 i nyklassicistisk stil, St. Anna og St. Bernadin kirker sengotisk stil. Katedralen i katakomberne. I midten af byen ligger ruinerne af Gediminas slot fra 1300-tallet. Der er god udsigt over byen.
Besøgende kan også tage en kabelbane til at få en bedre udsigt.Vilnius har en basilika fra 1251 med en krypt. Port Tower Ostra Brama levn fra det gamle fæstningsværk.

Vilnius lufthavn ligger seks miles syd for centrum af Oro Uostas.