Biludlejning Letland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Letland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Letland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Letland miniguide

Letland

Biludlejning Letland

Republikken Letland (2,2 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det nordøstlige Europa, der grænser op til Østersøen i vest, Estland i nord, Rusland mod øst, Hviderusland mod sydøst og Litauen mod syd.Letland var tidligere en del af Sovjetunionen, men blev selvstændigt i 1991.

Landskabet i Letland består af skove, frugtbare lavlandssletter, moser og mange små floder og søer. Det højeste punkt i landet er Gaizi?kalns, hvilket er 312 m.

Letland har et maritimt og tempereret klima med kølige somre og moderat kolde, våde vintre.

Hovedstaden Riga har 750.000 indbyggere (2008), og er beliggende nordvest i landet – Rigabugten.Byen har en vigtig havn, med færgeforbindelser til både Tyskland og Sverige .Af turistattraktioner i Riga til “Old Town” er nævnt, med mange bygninger fra middelalderen. Riga Slot og Riga Katedral fra 1211 er populære attraktioner.

Andre større byer i Letland Daugavpils og Liepaja .

Landets vigtigste lufthavn er Riga International Airport , der ligger 13 km sydvest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk hente priserne på flere biludlejning udbydere i Letland. Bestil en udlejningsbil i Letland i dag og oplev den bedste måde at udforske landet.

Populære destinationer

Dansk