Biludlejning Letland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Letland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Letland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Letland miniguide

Letland
Biludlejning Letland

Republikken Letland (2,2 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det nordøstlige Europa, der grænser op til Østersøen i vest, Estland i nord, Rusland mod øst, Hviderusland mod sydøst og Litauen mod syd.Letland var tidligere en del af Sovjetunionen, men blev selvstændigt i 1991.

Landskabet i Letland består af skove, frugtbare lavlandssletter, moser og mange små floder og søer. Det højeste punkt i landet er Gaizi?kalns, hvilket er 312 m.

Letland har et maritimt og tempereret klima med kølige somre og moderat kolde, våde vintre.

Hovedstaden Riga har 750.000 indbyggere (2008), og er beliggende nordvest i landet – Rigabugten.Byen har en vigtig havn, med færgeforbindelser til både Tyskland og Sverige .Af turistattraktioner i Riga til “Old Town” er nævnt, med mange bygninger fra middelalderen. Riga Slot og Riga Katedral fra 1211 er populære attraktioner.

Andre større byer i Letland Daugavpils og Liepaja .

Landets vigtigste lufthavn er Riga International Airport, der ligger 13 km sydvest for hovedstaden.

Billigerebiludlejning.dk hente priserne på flere biludlejning udbydere i Letland. Bestil en udlejningsbil i Letland i dag og oplev den bedste måde at udforske landet.