Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ventspils

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ventspils inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ventspils miniguide

Billeje Ventspils
Biludlejning Ventspils

Ventspils er beliggende 160 km norvest af Riga River Ventas stikkontakt i Østersøen.Ventspils er beliggende på vestkysten af Letland på Østersøen.43.000 mennesker lever i Ventspils. Byen er en af Europas travleste havne, og eksporten omfatter olie og kemikalier. Herfra færge til Stockholm .

Ventspils voksede op omkring et slot fra 1200-tallet. Byen blev en by i 1369, og var en Hansaby. I slutningen af 1800-tallet var byen af stor betydning som en eksport havn for russiske korn. Livlandske Slottet er et af de ældste middelalder slotte, der har overlevet. I 1939 er stationeret den Røde Hær på en base i byen. Ventspils er en badeby, og en fisker landsby med stor båtkolleksjon og anker indsamling.

Ventspils International Airport er fem kilometer fra byens centrum.