Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ventspils

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ventspils inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ventspils miniguide

Billeje Ventspils

Biludlejning Ventspils

Ventspils er beliggende 160 km norvest af Riga River Ventas stikkontakt i Østersøen.Ventspils er beliggende på vestkysten af Letland på Østersøen.43.000 mennesker lever i Ventspils. Byen er en af Europas travleste havne, og eksporten omfatter olie og kemikalier. Herfra færge til Stockholm .

Ventspils voksede op omkring et slot fra 1200-tallet. Byen blev en by i 1369, og var en Hansaby. I slutningen af 1800-tallet var byen af stor betydning som en eksport havn for russiske korn. Livlandske Slottet er et af de ældste middelalder slotte, der har overlevet. I 1939 er stationeret den Røde Hær på en base i byen. Ventspils er en badeby, og en fisker landsby med stor båtkolleksjon og anker indsamling.

Ventspils International Airport er fem kilometer fra byens centrum.

Dansk