Biludlejning Estland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Estland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Estland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Estland miniguide

Billeje Estland

Biludlejning Estland

Republikken Estland er beliggende i den nordøstlige del af Europa, og sammen med de lande, Letland og Litauen, et område kollektivt Baltikum.Estland har 1.300 tusind indbyggere (2009), og er den nordligste og mindste af de lande i Baltikum. Landet grænser op til Letland i syd og Rusland i øst, og har kyst ud mod Østersøen i nord og vest.

Estland har for det meste et fladt landskab – med store skov-og hedeområder. Det højeste punkt er Suur Munamägi – beliggende 318 m. Estland har over 1400 søer og mange floder.

Landet har et tempereret klima med en kølig, fugtig vejr det meste af året.

Hovedstaden Tallinn er også landets største by med 402.000 indbyggere (2009). Tallinn ligger på nordkysten af Den Finske Bugt, og har en vigtig havn. Byen er også landets industrielle, politiske og kulturelle centrum. Old Town er opført som en UNESCO World Heritage – med sine velbevarede middelalderlige kvartaler.

Andre større byer i Estland er Tartu, Narva, Kohtla-Järve og Pärnu .

Estland har oplevet en stigende turisme i de senere år, og kan omfatte tilbyder overkommelige leveomkostninger, en kort afstand inde i landet, gode indkøbsmuligheder og mange seværdigheder.

Landets vigtigste internationale Lennart Meri Tallinn Airport – ligger 4 km uden for hovedstaden.

Sammenlign biludlejning priser ved hjælp af søgemaskinen ovenfor. Biludlejning i Estland har aldrig været billigere.

Populære destinationer

Dansk